Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Zomer bij Profotonet! ☀️

Actie wegens succes verlengd

Maak je zomerse herinneringen tijdloos. Profiteer nu van 20% korting op onze Premium en Premium Plus fotoboeken, wanddecoraties en fotoafdrukken.

Gebruik tot en met 30 september de code ZOMER2023 en claim jouw korting!

zomeractie-vakantiefotoboeken-korting-2023-verlengd

De zomeractie is geldig op:

Vakantiefotoboek-openliggend
Altijd vlakliggende pagina's

Een uniek fotoboek voor iedere reis

Wat heb jij afgelopen zomer allemaal gezien en gedaan? Ook jij hebt vast mooie momenten tijdens je reis, dagjes uit of gezellige familiedagen vastgelegd. Maak van deze bijzondere momenten een net zo bijzonder fotoboek. Of je nu op pad bent geweest voor een meerdaagse roadtrip, hebt ontspannen tijdens een vliegvakantie naar een zonnige bestemming, of dierbare momenten thuis hebt gecreëerd, wij hebben het perfecte fotoboek voor al deze speciale belevenissen.

Maak je fotoboek helemaal zoals jij ‘m wilt! Kies je favoriete formaat, het aantal pagina’s en een perfect bijpassende cover. Van een klassieke fotocover tot een foto achter stralend plexiglas. Of van stijlvol leer of linnen met embossing tot een eigen ontwerp lasertekst. Je hebt talloze mogelijkheden om je fotoboek te personaliseren. Onze hardcover fotoboeken zijn altijd vlakliggend én vrij van barcodes en logo’s.

Een zomerse herinnering aan de muur

Omring jezelf met je mooiste zomerse herinnering op hoogwaardige wanddecoratie. In ons ruime assortiment vind je opties voor elke gelegenheid. Kies het gewenste formaat, van klein tot levensgroot, en het materiaal dat jouw zomerse foto éxtra laat stralen. De subtiele textuur van canvas brengt diepte in je beelden, terwijl je bij ingelijste foto’s kunt kiezen uit 20 diverse lijststijlen. Met foto’s achter plexiglas komen de kleuren extra levendig naar voren, terwijl voor grotere maten een foto op dibond wordt aanbevolen. Laat je zomerse foto’s eventueel extra stralen met een unieke baklijst. Voor welke wanddecoratie je ook kiest, wij verwerken jouw reisavontuur in een prachtig beeld voor aan de muur.

wanddecoratie-zomeractie

Zo maak je gebruik van de korting voor fotoboeken

 1. Kies je gewenste fotoboek (Premium of Premium Plus).
 2. Maak je eigen unieke ontwerp met onze (online) software
 3. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij Betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
 4. Bestel je fotoboek.

Zo maak je gebruik van de korting voor wanddecoratie en fotoafdrukken

 1. Plaats je producten in je winkelwagen.
 2. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij Betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
 3. Bestel je producten.

Contact opnemen met Profotonet

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het geschikte fotoboek, wanddecoratie of fotoafdruk? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons via het telefoonnummer 010 – 26 40 41 0. Wij helpen je graag!

Voorwaarden zomeractie:

 • De code geeft recht op 20% korting op enkel Premium en Premium Plus fotoboeken, wanddecoraties en fotoafdrukken.
 • De code is niet geldig op kalenders en Professional fotoboeken.
 • De korting is meermalig te gebruiken.
 • De code is geldig van 14 augustus tot en met 30 september 2023.
 • De code is niet inwisselbaar voor geld.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
 • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.
 • Profotonet behoudt het recht om zonder opgaaf van reden de actie voortijdig op te schorten of beëindigen.
 • Om gebruik te maken van de kortingscode én alle nieuwe materiaalsoorten, is het nodig om het programma te updaten en een nieuw project te starten.