Foutmelding | Installatie problemen Apple Gatekeeper

Heb je problemen met het installeren van de software op je Mac? Dit kan heel goed te maken hebben met beveiligingsinstellingen van de Mac. Je kunt dit als volgt oplossen:

Stap 1: Ga in de instellingen naar Beveiliging & Privacy

Stap 2: Klik indien nodig op Algemeen en op het slotje om je instellingen aan te passen.

Stap 3: Je krijgt nu de melding om je administrator wachtwoord in te vullen. Na het invullen worden de keuzes actief.

Stap 4: Kies dan bij ”Sta programma’s toe die zijn gedownload vanuit” voor de laatste optie: “Elke Willekeurige bron”.

Stap 5: Je kunt nu dit scherm afsluiten en de software installeren.