Aperçu des commandes

Le meilleur cadeau pour la fête des pères ! Maintenant 20% de réduction sur toute la décoration murale avec le code PERE2024. Voir toutes les décorations murales ici.

Maintenant 20% de réduction sur toute la décoration murale avec le code PERE2024. Voir toutes les décorations murales ici.

Heb je het webinar Huwelijksfotografie gemist?

Of wil je de inspiratie en tips graag nog eens horen? Dat kan! Klik op onderstaande button om het webinar terug te kijken.

Webinar Huwelijksfotografie
premium plus fotoboek met custom box

Sluit de perfecte shoot ook perfect af met onze fotoboeken!

Tijdens het webinar vertellen wij je meer over onze speciale trouwalbums. Met onze Professional fotoboeken heb je het pareltje onder de fotoboeken. De verdikte pagina’s, het lay-flat design en het professionele fotopapier geven de trouwfoto’s een museale uitstraling. Maar ook de kaften zijn verre van alledaags. Zo maak je voor het bruidspaar een fotoboek op maat. We hebben de keuze uit verschillende materialen zoals leer en linnen, maar ook een plexiglas cover is mogelijk. Of ga voor een van onze Deluxe covers waarbij een foto in de kaft wordt ingelegd. Personaliseer de cover met een lasertekst of embossing. Zo creëer je het meest prachtige fotoboek voor de meest bijzondere momenten van jouw klanten.

Heb je vragen over de fotoboeken uit het webinar?
Neem dan contact met ons op via sales@profotonet.nl of 010-264 0410.

Bestel het boek Huwelijksfotografie

Tijdens het webinar vertelde Werner Pellis, auteur van het boek Huwelijksfotografie, hoe je van de mooiste dag voor het pasgetrouwde paar ook onvergetelijke foto’s maakt. Wil je meer tips en inspiratie opdoen? Bestel dan het boek Huwelijksfotografie en ontdek alle ins en outs voor de meest geslaagde trouwshoot.

Boek Huwelijksfotografie