Aperçu des commandes

Le meilleur cadeau pour la fête des pères ! Maintenant 20% de réduction sur toute la décoration murale avec le code PERE2024. Voir toutes les décorations murales ici.

Maintenant 20% de réduction sur toute la décoration murale avec le code PERE2024. Voir toutes les décorations murales ici.

Profotonet sponsort De Zilveren Camera

Al jaren is Profotonet een van de grootste sponsors van De Zilveren Camera. Ieder jaar drukken wij alle beelden voor de expositie af en stellen wij prijzen beschikbaar voor de Junior Zilveren Camera. Zo ook de laatste editie van 2020. Alle honderden beelden zijn afgedrukt op ons museale kwaliteit fotopapier. Lees op deze pagina meer over onze samenwerking en gezamenlijke activiteiten. 

De Zilveren Camera 2020 expositie 740×555
Expositie Zilveren Camera 2020

Bezoek de expositie De Zilveren Camera in het Hilversum Museum

Begin dit jaar won Kees van de Veen met zijn reportage Piet Franssen overlijdt aan Corona de Zilveren Camera 2020. Zoals ieder jaar is ook van deze editie weer een prachtige tentoonstelling in het Museum Hilversum te zien waarvan alle beelden bij ons zijn afgedrukt.

De expositie omvat foto’s uit tien verschillende categorieën als Nieuws Nationaal, Sport, Portret en Natuur en Wetenschap. De winnaars vertellen in een gratis app over de foto’s en je kunt hiermee de foto’s op eigen gelegenheid bekijken. De expositie Zilveren Camera is te zien tot en met 15 augustus.

Het Museum Hilversum is iedere dag geopend van 11.00 – 17.00 uur. 

Doe mee met de Zilveren Camera Junior!

Tot en met 1 augustus kunnen jongeren van 10 t/m 13 jaar of 14 t/m 18 jaar meedoen aan de Zilveren Camera Junior fotowedstrijd. Als een echte nieuwsfotograaf mogen ze een enkele foto of een serie van drie beelden insturen. Het thema is Jouw Nieuws. Wat gebeurt er bij jou in de buurt op straat, op school, op de sportclub of thuis? 

In beide categorieën kiest de jury uit alle inzendingen een 1e, 2e en 3e plaats. Er zal een feestelijke prijsuitreiking zijn in Hilversum. De winnaars ontvangen een oorkonde en één van de prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Profotonet!

Hoe doe je mee?

  1. Maak een foto van jouw nieuws (enkele foto of een serie van 3 foto’s)
  2. Upload hem op je Instagramaccount met de hashtag #zilverencamerajunior2021
  3. Vertel: je voornaam en achternaam, geboortedatum, woonplaats en naam van de foto of serie.
  4. Meer info mag in de beschrijvende tekst. Waar gaat de foto of serie over (en waarom deze foto of serie, je motivatie + eventueel ook een geotag).

Lijkt het je leuk om mee te lopen met een professionele fotograaf? Meld je dan aan voor Leren kijken door te doen op 13 of 15 juli! 

Junior Zilveren Camera