0
Warenkorb
Menü schließen
Order Übersicht

Projecten meenemen

Naar de Album Designer

De Profotonet Album Designer PRO zal niet meer worden geüpdatet. We gaan over naar één designer: de Profotonet Album Designer. Omdat je gebruik maakt van de PRO designer, raden we aan de Profotonet Album Designer te installeren en deze te gaan gebruiken om zo verzekerd te zijn van up-to-date, goed werkende software. 

De Premium Plus fotoboeken zijn toegevoegd in de Album Designer dus je zult geen enkele functionaliteit missen. Op deze pagina leggen we uit hoe je huidige projecten mee kunt nemen naar de Album Designer. 

fotoalbums regulier en premium

Project meenemen

Je staat op het punt om de Profotonet Album Designer te downloaden en de Profotonet Album Designer PRO niet meer te gebruiken, omdat deze niet meer geüpdatet zal worden. Uiteraard kun je je huidige projecten of afgeronde projecten meenemen. Ga hiervoor als volgt te werk:

  • Download de Profotonet Album Designer
  • Zoek je huidige projecten op. Je projecten staan in de een map op je computer.

In Windows PC:
C:/Documents and Settings/USERNAME/Mijn documenten/Profotonet AlbumDesigner Pro Projects

In Apple:
Macintosh > Users > USERNAME > Profotonet AlbumDesigner Pro Projects

  • De projecten zijn mappen genaamd ’naamfotoboek.prj‘. Kopieer de projecten/mappen die je mee wilt nemen en plak deze in de map van de Album Designer. Deze staat ook weer in een map van je computer:

In Windows PC:
C:/Documents and Settings/USERNAME/Mijn documenten/Profotonet Album Designer Projects

In Apple:
Macintosh > Users > USERNAME > Profotonet Album Designer Projects

  • Deinstalleer de Profotonet Album Designer PRO. Je kunt nu gebruik maken van de Profotonet Album Designer. Je meegenomen projecten zijn hier nu ook beschikbaar.

Je kunt nu aan de slag met de Profotonet Album Designer. De Album Designer heeft exact dezelfde functionaliteit/opties/mogelijkheden dan de PRO versie. Je zult dus niks missen uit de Album Designer PRO.