Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Terug naar blog overzicht

Deze (romantische) foto’s geef je aan jouw Valentijn als origineel valentijnscadeau!

23 mei 2024

Wil jij jouw geliefde, vriendin of familie het perfecte en meest persoonlijke valentijnscadeau geven? Heb jij jouw laptop vol staan met duizenden foto’s, maar weet je niet welke foto je moet geven? We’ve got your back!

origineel-valentijnscadeau-header

Jouw favoriete foto is de basis voor een origineel valentijnscadeau. Als je een fotoboek maakt, dan heb je de keuze uit meerdere foto’s. Bij het maken van wanddecoratie moet je natuurlijk één goede foto hebben. Kies daarom altijd voor een foto die genomen is op een moment waar jullie allebei fijne herinneringen aan hebben. Als je naar de foto kijkt moet je namelijk dat moment herbeleven. Deze acht type foto’s kan je gebruiken in een fotoboek, maar ook als prachtige wanddecoratie!

Speciaal voor Valentijnsdag krijg je tot en met 14 februari 20% korting alle typen wanddecoraties. Ook krijg je 1 regel gratis embossing t.w.v 19 euro op fotoboeken. Gebruik de code VALENTIJN23.

Valentijnsfoto #1 – Jullie vakanties of weekendjes weg

origineel-valentijnscadeau-vakantie

Die mooie vakantiefoto’s zijn altijd leuk voor je memorabele fotoboek of als prachtige wanddecoratie. De fijne herinneringen die je tijdens de vakantie met je geliefde hebt opgedaan voel je weer wanneer je terugkijkt naar die prachtige foto. Je wordt letterlijk meegenomen naar die leuke tijd samen. Perfect om te geven als origineel valentijnscadeau.

Valentijnsfoto #2 – Die spontane selfie samen als origineel valentijnscadeau

origineel-valentijnscadeau-selfie

Zijn jij en je geliefde ‘selfie gek’ en maken jullie de leukste, gekste, grappigste en liefste selfies samen? Druk deze af op wanddecoratie of zet ‘m in je fotoboek. Dit zijn de beelden die altijd leuk zijn om naar terug te kijken, want die foto draait echt om jullie samen.

Valentijnsfoto #3 – Een toeristische dagje uit of een andere leuke date

origineel-valentijnscadeau-date-2

Het leuke van daten met je lieveling is dat je diegene nog beter leert kennen. Ben je een dagje naar de dierentuin geweest? Romantisch wezen schaatsen in een overdekte ijsbaan? Of hadden jullie een toeristisch dagje in eigen land? Dit zijn de leuke en intieme momenten waar je graag aan terug blijft denken. Daarom zijn deze beelden perfect als origineel valentijnscadeau.

Valentijnsfoto #4 – Jullie heerlijke stranddag van afgelopen zomer

origineel-valentijnscadeau-stranddag

De warme zon, de rust en ontspanning en bovendien de gezelligheid van je lieveling. Heb jij samen met je Valentijn afgelopen zomer een heerlijke stranddag gehad en denk je daar, vooral nu met die koude winterdagen, graag aan terug? Perfect om deze foto af te drukken en te geven als origineel valentijnscadeau. Dan kunnen jullie samen optimaal wegdromen naar die fijne stranddag.

Valentijnsfoto #5 – Die romantische shoot die jullie hebben gedaan

origineel-valentijnscadeau-koppelshoot

Misschien heb je samen met je Valentijn wel een koppelshoot gedaan en zijn daar de mooiste beelden uitgekomen. Perfect! Maak van dat moment een echte eyecatcher en druk het af op wanddecoratie. Maak je er liever een fotoboek van? Dat kan natuurlijk ook. Voeg dan de gehele serie foto’s toe aan jullie fotoboek en kijk er met een blij gevoel naar terug.

Valentijnsfoto #6 – Romantische dag in het bos als origineel valentijnscadeau

origineel-valentijnscadeau-bosdag-2

Trekken jij en je Valentijn graag de natuur in? De frisse lucht, de wind door de bomen en de prachtige natuur. Hier zullen jullie ongetwijfeld mooie en unieke foto’s van hebben. Geef je geliefde deze prachtige foto’s als origineel valentijnscadeau, plaats deze prachtige foto’s in je interieur en laat iedereen genieten van de frisse en romantische beelden.

Valentijnsfoto #7 – Jullie lieve winterfoto als origineel valentijnscadeau

origineel-valentijnscadeau-winterfoto

Afgelopen winter was er eentje om van weg te dromen. Sneeuw, ijs én zon! Hebben jij en jouw Valentijn die winter optimaal benut en de leukste winterfoto’s gemaakt? Hoe leuk is het om deze foto’s af te drukken in een fotoboek of op wanddecoratie. Dan heb je, voor het geval dat we niet meer zo’n prachtige winter krijgen, de foto’s als blijvende herinnering.

Valentijnsfoto #8 – Dat festival of feest die jullie samen hebben bezocht

origineel-valentijnscadeau-festival

Zijn jij en je Valentijn outgoing en hebben jullie talloze party foto’s? Dit zijn, vooral nu we niet meer kunnen feesten, de leuke momenten om op terug te kijken. Bestel je favoriete foto als wanddecoratie en geniet elke dag. Of bundel je leukste party foto’s samen in een persoonlijk fotoboek.

Heb je een leuke foto gevonden? 
Bestel nu jouw valentijnscadeau met voordeel!

Tot en met 14 februari 2022 ontvang je maar liefst 20% korting op alle wanddecoraties. Ook ontvang je 1 regel gratis embossing t.w.v. 19 euro op fotoboeken. Gebruik de code VALENTIJN23.

candice-picard-vLENm-coX5Y-unsplash