Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Word Pro-partner!

Speciaal voor de professionele fotograaf

Ben jij een vakfotograaf en op zoek naar de beste fotoproducten voor jouw klant? Dan zit je goed bij Profotonet. Word Pro-partner en ontvang een heel jaar lang 15% korting op onze Professional fotoboeken én 10% korting op alle wanddecoraties!

Al twee jaar op een rij is Profotonet door de nationale fotoboekentest beoordeeld als de beste kwaliteit fotoboeken. Zo zijn onze Professional fotoboeken door exclusieve covermogelijkheden en unieke details het pareltje onder de fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd.

Meld je aan via het aanmeldformulier verder op de pagina. 

pro-partner-campagne
Premium-Plus-Fotoboek-verdikte-paginas

Voordelen als Pro-partner

De Professional fotoboeken van Profotonet zijn al jarenlang van de hoogste kwaliteit. Wil jij deze kwaliteit aan je klanten bieden? Word dan Pro-partner van Profotonet en krijg veel exclusieve voordelen:

 • Een jaar lang 15% korting op onze Professional fotoboeken én 10% korting op alle wanddecoraties.
 • Een gratis demo fotoboek om aan klanten te kunnen laten zien.
 • White label levering naar klanten.
 • 100% tevredenheidsgarantie.
 • Profotonet heeft een eigen imageLAB en productie in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Hierdoor wordt jouw fotoboek in maximaal 7 werkdagen gemaakt én supersnel thuisbezorgd.

Daarnaast ontvang je gedurende het jaar extra voordelen speciaal voor jou als vakfotograaf.

Waarom Profotonet?

De passie waar we bij Profotonet mee werken, komt voort uit onze liefde voor beeld. Dit voeren wij door in de kwaliteit die we leveren met al onze producten.

Museale kwaliteit

Al jaren sponsort Profotonet diverse musea en exposities. Zo zijn we een van de grootste sponsors van De Zilveren Camera. Ieder jaar drukken wij alle honderden beelden voor de expositie af op ons museale kwaliteit fotopapier. Deze museale kwaliteit voeren wij ook door in onze fotoboeken én dat merk je! Zo hebben de Professional fotoboeken extra verstevigde pagina’s met luxe museumkarton en worden ze gedrukt op het hoogste kwaliteit professioneel fotopapier (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier).

Gebruiksvriendelijke software

Een fotoboek van professionele kwaliteit maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je fotoboek heb je bij Profotonet vliegensvlug gemaakt in de online Album Designer of in de offline software. Onze software voorziet jou van een ruime keuze aan unieke templates en werkt zeer eenvoudig. Je kunt je fotoboek helemaal naar wens opmaken. Of gebruik het handige Smart Design en laat de software op basis van jouw foto’s alvast een indeling maken die je zelf kunt finetunen. Ook als je liever in Photoshop of Indesign werkt is dat geen probleem. Sla je projecten tussentijds op en werk aan jouw project wanneer het jou uitkomt.

Speciaal voor de vakfotograaf

Wij zijn dankbaar dat de vakfotograaf voor ons kiest, daarom willen wij graag iets extra’s bieden; extra service en extra voordelen. Zo krijg jij als vakfotograaf voor een heel jaar lang 15% korting op onze beste fotoboeken, 10% korting op alle wanddecoraties én is het daarnaast o.a. mogelijk om white label naar klanten te versturen.

Professional Fotoboeken

De Professional Fotoboeken zijn het pareltje onder onze fotoboeken en zijn met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment. Ben jij een beeldmaker en op zoek naar een unieke manier om je foto’s te presenteren? Kies dan voor ons Professional Fotoboek met hoge kwaliteit en enorm veel keuze uit bijzondere boekcovers zoals onze speciale Deluxe covers of ga voor een prachtige plexiglas cover. Daarnaast zijn onze fotoboeken handgemaakt door onze eigen ervaren boekbinders en volledig vlakliggend.

Het Professional Fotoboek verschilt van onze andere fotoboeken omdat er prachtige, luxe opties zijn die je fotoboek echt uniek maken, zoals verdikte pagina’s met 1 mm museumkarton ertussen, foam in de kaft én linnen schutbladen. Ook is het mogelijk om je fotoboek te combineren met een custom bewaarbox. Kies het gewenste materiaal, de gewenste kleur en maak hem perfect matching bij jouw fotoboek. Daarnaast zijn er geen barcodes of logo’s toegevoegd en gebruiken we het hoogste kwaliteit professioneel fotopapier (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier). Maak je Professional Fotoboeken extra persoonlijk met een luxe embossing of een lasertekst.

pro-partner-frame-deluxe

Hoe word je Pro-partner?

Je kan je als vakfotograaf aanmelden als Pro-partner via het onderstaande aanmeldformulier. Onder vakfotograaf verstaan wij iemand die zijn geld verdient met fotografie in de vorm van betaalde opdrachten voor derden. Graag ontvangen we met het formulier je bedrijfslogo (als je die hebt), zodat we deze kunnen gebruiken voor de white label levering.

 • De fotograaf moet bewijzen dat de fotoboeken beroepsmatig worden gemaakt door middel van het inleveren van een KVK-nummer.
 • Na goedkeuring door een Profotonet medewerker ontvang je een kortingscode die geldig is tot en met 31 december 2024.
 • Het gratis demoboek is exclusief verzendkosten.
 • De ontvangen kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
 • Profotonet behoudt het recht om voortijdig de actie of samenwerking op te schorten of aan te passen.
 • Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanmeldformulier

  • Max. file size: 25 MB.

*Bij aanmelding als Pro-partner kan je verschillende nieuwsbrieven ontvangen met exclusieve deals en relevante nieuwsitems.

pro-partner-vlakliggend

Voordelen van onze Professional fotoboeken

 • hoogste kwaliteit professioneel fotopapier (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier)
 • volledig vlakliggende pagina’s
 • geen barcodes of logo’s
 • exclusieve covermogelijkheden zoals Deluxe covers
 • luxe gewatteerde kaft
 • linnen schutbladen
 • extra verstevigde pagina’s met luxe museumkarton

Word onze Pro-partner!

Wil jij Pro-partner worden? Meld je aan via het aanmeldformulier op deze pagina. 

Word-pro-partner-plexiglas
Hoe maak ik gebruik van de Pro-partner korting?

Wanneer je je via het aanmeldformulier op de website hebt aangemeld als Pro-partner en jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je van onze klantenservice een e-mail met daarin een kortingscode. Deze code geeft je recht op 15% korting op onze Professional fotoboeken. Vul de code in bij de betaalgegevens in het bestelproces. Je korting wordt dan automatisch verrekend op jouw factuur. 

Hoe verstuur ik mijn fotoboeken white label naar mijn klanten?

Wanneer je je aanmeldt als Pro-partner wordt jouw Profotonet account omgezet in een Pro-account. Hiermee kan je op rekening bestellen en white label versturen. Dat betekent dat er geen logo of de naam Profotonet op of in het pakket staat. Je kan er ook voor kiezen om je eigen logo te uploaden. Deze komt dan op de pakbon en verzendsticker te staan. Bij het aanmeldformulier op de website kan je jouw logo uploaden.  

Heb je al een Pro-account op rekening bij ons? 

Dan wordt de bestelling al white label verstuurd of met de vermelding van jouw eigen bedrijfsnaam.  

Hoe vraag ik als Pro-partner een gratis demo fotoboek aan?

Nadat je bij ons bent aangemeld als Pro-partner kan je éénmalig een gratis demo fotoboek aanvragen. Handig om te laten zien aan je klanten en onze kwaliteit te ervaren! Het demo fotoboek kun je zelf helemaal naar wens samenstellen. Om een gratis demo fotoboek aan te vragen moet je het volgende doen:  

 • Begin een nieuw project en geef het de naam ‘DEMOBOEK’. Let op, dit moet in het account waarmee je geregistreerd staat als pro-partner. 
 • Maak een fotoboek  
 • Maak duidelijk dat het om een demoboek gaat. Dit kan op drie manieren: 
 1. Zet op de voorkant van het fotoboek ‘inkijk exemplaar’ of ‘demoboek’ middels een embossing of lasertekst.  
 2. Zet op de eerste pagina van het fotoboek door de foto ‘inkijk exemplaar’ of ‘demoboek’.  
 3. Maak een fotoboek met daarin foto’s van meerdere bruidsparen 
 • Stuur direct na het bestellen een e-mail naar sales@profotonet.com met daarin je ordernummer, bedrijfsnaam, voor- en achternaam.  
 • Na een controle of er voldaan is aan een van de drie voorwaarden sturen we het demo fotoboek zo snel mogelijk naar je op. Vervolgens crediteren we de rekening voor jouw demoboek.  
 • Het gratis demoboek is exclusief verzendkosten.
 • Een custom bewaarbox zit niet inbegrepen. Hiervoor moet een meerprijs worden betaald.
Hoe vraag ik een gratis sample set met coverkleuren aan?

Nadat je bij ons bent aangemeld als Pro-partner krijg je éénmalig automatisch een gratis sample set (t.w.v. € 15) met de coverkleuren van onze collecties thuisgestuurd. Let op, op dit moment is onze sample set tijdelijk niet beschikbaar. Zodra deze weer op voorraad is krijg je hem direct automatisch thuisgestuurd.  Wil je meer sample sets? Deze kun je tegen een kleine vergoeding eenvoudig bij ons bestellen. 

Wat houdt een 100% tevredenheidsgarantie in?

Wanneer je je aanmeldt als Pro-partner wordt jouw Profotonet account omgezet in een Pro-account. Hiermee kan je op rekening bestellen en white label versturen. Dat betekent dat er geen logo of de naam Profotonet op of in het pakket staat. Je kan er ook voor kiezen om je eigen logo te uploaden. Deze komt dan op de pakbon en verzendsticker te staan. Bij het aanmeldformulier op de website kan je jouw logo uploaden.  Om white label te versturen dien je tijdens het bestellen ingelogd te zijn in je Profotonet account. Wanneer je bij verzendadres een ander adres opgeeft dan het factuuradres, wordt de verzending white label verstuurd. Vul je hier geen ander adres in, dan wordt de verzending niet white label verstuurd. 

Heb je al een Pro-account op rekening bij ons? 

Dan wordt de bestelling al white label verstuurd of met de vermelding van jouw eigen bedrijfsnaam.  

Hoe lang ben ik Pro-partner?

Na aanmelding ben je automatisch t/m 31 december 2024 Pro-partner. Tot die tijd kan je gebruikmaken van alle voordelen waaronder de 15% korting op onze Professional fotoboeken en 10% korting op alle wanddecoraties. Daarnaast ontvang je gedurende deze periode exclusieve extra voordelen voor aangemelde vakfotografen.  

Is het Pro-partner worden gratis?

Ja, je kan je gratis aanmelden als Pro-partner. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen als Pro-partner. Pro-partner is alleen bedoeld voor vakfotografen die beroepsmatig fotoboeken maken.  

 • Je moet je van tevoren aanmelden als Pro-partner via het aanmeldformulier op de website. 
 • Je moet bewijzen dat de fotoboeken beroepsmatig worden gemaakt door middel van het toesturen van een KVK-nummer.  
 • Jouw aanmelding moet worden goedgekeurd door een Profotonet medewerker. Dit kan enkele dagen duren. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.  
Hoe maak ik gebruik van de Pro-partner korting?

Wanneer je je via het aanmeldformulier op de website hebt aangemeld als Pro-partner en jouw aanmelding is goedgekeurd, ontvang je van onze klantenservice een e-mail met daarin een kortingscode. Deze code geeft je recht op 15% korting op onze Professional fotoboeken. Vul de code in bij de betaalgegevens in het bestelproces. Je korting wordt dan automatisch verrekend op jouw factuur. 

Hoe verstuur ik mijn fotoboeken white label naar mijn klanten?

Wanneer je je aanmeldt als Pro-partner wordt jouw Profotonet account omgezet in een Pro-account. Hiermee kan je op rekening bestellen en white label versturen. Dat betekent dat er geen logo of de naam Profotonet op of in het pakket staat. Je kan er ook voor kiezen om je eigen logo te uploaden. Deze komt dan op de pakbon en verzendsticker te staan. Bij het aanmeldformulier op de website kan je jouw logo uploaden.  

Heb je al een Pro-account op rekening bij ons? 

Dan wordt de bestelling al white label verstuurd of met de vermelding van jouw eigen bedrijfsnaam.  

Hoe vraag ik als Pro-partner een gratis demo fotoboek aan?

Nadat je bij ons bent aangemeld als Pro-partner kan je éénmalig een gratis demo fotoboek aanvragen. Handig om te laten zien aan je klanten en onze kwaliteit te ervaren! Het demo fotoboek kun je zelf helemaal naar wens samenstellen. Om een gratis demo fotoboek aan te vragen moet je het volgende doen:  

 • Begin een nieuw project en geef het de naam ‘DEMOBOEK’. Let op, dit moet in het account waarmee je geregistreerd staat als pro-partner. 
 • Maak een fotoboek  
 • Maak duidelijk dat het om een demoboek gaat. Dit kan op drie manieren: 
 1. Zet op de voorkant van het fotoboek ‘inkijk exemplaar’ of ‘demoboek’ middels een embossing of lasertekst.  
 2. Zet op de eerste pagina van het fotoboek door de foto ‘inkijk exemplaar’ of ‘demoboek’.  
 3. Maak een fotoboek met daarin foto’s van meerdere bruidsparen 
 • Stuur direct na het bestellen een e-mail naar sales@profotonet.com met daarin je ordernummer, bedrijfsnaam, voor- en achternaam.  
 • Na een controle of er voldaan is aan een van de drie voorwaarden sturen we het demo fotoboek zo snel mogelijk naar je op. Vervolgens crediteren we de rekening voor jouw demoboek.  
 • Het gratis demoboek is exclusief verzendkosten.
 • Een custom bewaarbox zit niet inbegrepen. Hiervoor moet een meerprijs worden betaald.
Hoe vraag ik een gratis sample set met coverkleuren aan?

Nadat je bij ons bent aangemeld als Pro-partner krijg je éénmalig automatisch een gratis sample set (t.w.v. € 15) met de coverkleuren van onze collecties thuisgestuurd. Let op, op dit moment is onze sample set tijdelijk niet beschikbaar. Zodra deze weer op voorraad is krijg je hem direct automatisch thuisgestuurd.  Wil je meer sample sets? Deze kun je tegen een kleine vergoeding eenvoudig bij ons bestellen. 

Wat houdt een 100% tevredenheidsgarantie in?

Wanneer je je aanmeldt als Pro-partner wordt jouw Profotonet account omgezet in een Pro-account. Hiermee kan je op rekening bestellen en white label versturen. Dat betekent dat er geen logo of de naam Profotonet op of in het pakket staat. Je kan er ook voor kiezen om je eigen logo te uploaden. Deze komt dan op de pakbon en verzendsticker te staan. Bij het aanmeldformulier op de website kan je jouw logo uploaden.  Om white label te versturen dien je tijdens het bestellen ingelogd te zijn in je Profotonet account. Wanneer je bij verzendadres een ander adres opgeeft dan het factuuradres, wordt de verzending white label verstuurd. Vul je hier geen ander adres in, dan wordt de verzending niet white label verstuurd. 

Heb je al een Pro-account op rekening bij ons? 

Dan wordt de bestelling al white label verstuurd of met de vermelding van jouw eigen bedrijfsnaam.  

Hoe lang ben ik Pro-partner?

Na aanmelding ben je automatisch t/m 31 december 2024 Pro-partner. Tot die tijd kan je gebruikmaken van alle voordelen waaronder de 15% korting op onze Professional fotoboeken en 10% korting op alle wanddecoraties. Daarnaast ontvang je gedurende deze periode exclusieve extra voordelen voor aangemelde vakfotografen.  

Is het Pro-partner worden gratis?

Ja, je kan je gratis aanmelden als Pro-partner. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen als Pro-partner. Pro-partner is alleen bedoeld voor vakfotografen die beroepsmatig fotoboeken maken.  

 • Je moet je van tevoren aanmelden als Pro-partner via het aanmeldformulier op de website. 
 • Je moet bewijzen dat de fotoboeken beroepsmatig worden gemaakt door middel van het toesturen van een KVK-nummer.  
 • Jouw aanmelding moet worden goedgekeurd door een Profotonet medewerker. Dit kan enkele dagen duren. Over de uitslag kan niet worden gediscussieerd.