Profotonet Beoordelingen 9 / 10 3032 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Overig

Wil jij jezelf eens flink in de watten leggen? Of iemand verrassen met een origineel en kwalitatief cadeau? Dan kun je bij Profotonet je hart ophalen. Of je nu op zoek bent naar een demoset om je klanten aan te bieden, je de ontvanger zelf een cadeau wil laten uitzoeken door een cadeaukaart te geven of zelf een jaarkalender wil maken. Wij helpen je graag. 

Sample-box-fotoboeken-samples-2-2024

Overig: van cadeaukaarten tot fotoalbum bewaarboxen

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Of jezelf eens goed verwennen? Bij Profotonet hebben we in onze ‘overig- categorie’ voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een demoset voor je klanten, een cadeaukaart of een zelfgemaakte jaarkalender. Tijd om deze ‘overig’ producten eens wat beter toe te lichten! Wil jij een uniek cadeau geven maar de keuze bij de ontvanger laten? De Profotonet cadeaukaart is hét cadeau om te geven aan vrienden, familie of bekenden. Met recht een klein cadeautje dat groot uitpakt. Met deze cadeaukaart geef jij de ontvanger volop keuze uit de leukste artikelen met je mooiste foto’s. Leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Ben jij een beeldmaker en wil je je klanten graag wat extra’s bieden? Dan is het fijn als je je klanten goed kunt informeren wat betreft de fotoalbum kaft ontwerpen. Om je deze mogelijkheid te geven bieden wij een demoset aan. Zowel voor wanddecoratie als een fotoalbum. Deze demosets bevatten een standaard voorbeeldfoto en laten perfect zien wat de verschillen tussen de diverse materialen en papiersoorten zijn.

Ben jij op zoek naar een nieuwe verjaardagskalender voor op de wc? Of wil je elke maand van een andere foto genieten? Dan is een jaarkalender een leuke optie. Uniek, leuk om op te hangen en je kunt er ook nog eens je creativiteit in kwijt. Je kunt bij Profotonet zelf online een jaarkalender of verjaardagskalender maken. Een kalender is een bijzondere, blijvende herinnering. Of het nu om een jaarkalender of een verjaardagskalender gaat. Je kunt deze kalenders met je mooiste foto’s samenstellen en heel gemakkelijk in ons online programma opmaken.

Kies een thema dat bij jou of de ontvanger past, plaats je mooiste foto’s en klaar is je jaarkalender of verjaardagskalender. Met een foto op de voorkant en keuze uit verschillende foto-indelingen, maak je je kalender helemaal naar wens. Zo ziet iedere maand er anders uit en kun je elke keer weer genieten van meerdere favoriete fotomomenten. Wil je bepaalde verjaardagen al standaard op de kalender zetten? Of zelfs foto’s aan je kalender toevoegen? Ook dit kan in onze tool.