Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Wanddecoratie

Ben jij op zoek naar nieuwe wanddecoratie of wil jij je klanten een extra service aanbieden? Dan heb je bij Profotonet genoeg te kiezen. Wat dacht je van jouw favoriete foto op dibond? Of ons nieuwste product: een foto op ChromaLuxe? 

Foto op dibond met plexiglas 3 mm

Wanddecoratie

Jouw mooiste foto’s verdienen het beste. Daarom levert Profotonet de beste wanddecoratie voor jouw eigen foto’s. Bij Profotonet heb je een ruime keuze uit verschillende soorten wanddecoratie gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo bestel je bij ons een echte foto op dibond, foto op aluminium, foto op forex of foto op plexiglas. Of kies voor een directdruk op dibond of een directdruk achter plexiglas. Wil je toch liever wat anders? Dan kan dat ook. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor een foto op canvas. Een echte klassieker. Hier houdt de keuze echter niet op. Een foto op Chromaluxe of Photo Blocks behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. Wil je een grote foto inlijsten? Kies dan voor een foto op polystyreen. Polystyreen verstevigt je foto zodat deze niet gaat bobbelen in je lijst.

Onze wanddecoratie is van de hoogste kwaliteit. Onze printers drukken de foto’s af op het beste fotopapier volgens de norm en hebben gegarandeerd de hoogst mogelijke resolutie. Je kunt hierbij kiezen uit elf papiersoorten. Zo geef je jouw foto de uitstraling die jij mooi vindt. Er is keuze uit glanzende papiersoorten, halfmatte (Lustre) of compleet matte papiersoorten. Ook hebben we vier papiersoorten die speciaal voor zwart wit foto’s bedoeld zijn. Kies je een van deze papiersoorten? Dan heb je géén last van kleurzweem en is je foto 100% zwart-wit. Zo krijgt je foto de kwaliteit die het verdient. Heb je een keuze gemaakt? Dan verlijmen we afhankelijk van jouw keus de foto op het gewenste materiaal.