Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Verzilver je 15 euro Profotonet giftcard

Veel plezier met je 50 euro giftcard van Kamera Express! Bij je aankoop heb je een klein cadeautje van ons gekregen. Met deze 15 euro Profotonet giftcard ontvang je korting op jouw volgende bestelling en hang je jouw mooiste beelden aan de muur. Want jouw foto’s verdienen het om gezien te worden. Met liefde en passie voor beeld leveren wij de hoogste kwaliteit fotoafdrukken en wanddecoraties.

Op deze pagina lees je hoe je jouw tegoedbon kan verzilveren. 

ke-voucher-2023

Zo gebruik je de code voor wanddecoraties en fotoafdrukken:

  1. Plaats je producten in je winkelwagen.
  2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul in het veld de code van de tegoedbon in en druk op inleveren om hem te activeren. Het bedrag wordt nu verrekend.
  3. Bestel je producten.
productie-profotonet-kevoucher

Wat is Profotonet?

Misschien heb je al eens eerder van Profotonet gehoord, maar misschien ook niet. Wij zijn dé beste online fotoservice van de Benelux. Wij leveren de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, wanddecoraties, fotoboeken en kalenders voor iedere fotograaf. Dus ben je een vakfotograaf of een enthousiaste beeldmaker die graag vakantiekiekjes maakt? Wij maken met zorg en aandacht van jouw beelden prachtige fotoproducten.

Al onze producten worden inhouse ontwikkeld in ons ImageLab in Capelle aan den IJssel door ervaren fotospecialisten en boekbinders. Hiervoor maken zij alle producten met de hand en checken ze ieder beeld handmatig.

Actievoorwaarden 15 euro Profotonet giftcard

  • De code geeft recht op 15 euro korting op enkel fotoafdrukken en wanddecoraties.
  • De code is eenmalig te gebruiken.
  • De code is geldig tot en met 30 juni 2025.
  • De code is niet inwisselbaar voor geld.
  • De code is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
  • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.
  • Profotonet behoudt het recht om zonder opgaaf van reden de actie voortijdig op te schorten of beëindigen.