0
Winkelwagen
menu sluiten
Besteloverzicht

Nu 25% korting op ronde en hexagon wanddecoraties! Gebruik de code SPECIAL25. Lees hier meer over de actie.

Nu 25% korting op ronde en hexagon wanddecoraties! Gebruik de code SPECIAL25. Lees hier meer over de actie.

Terug naar FAQ overzicht

Waarom kan ik de Album Designer niet installeren op Mac 10.7?

Dit heeft te maken met beveiligingsinstellingen van de Mac. Je kunt dit als volgt oplossen:

Stap 1: Ga in instellingen naar Beveiliging & Privacy

Stap 2: Klik indien nodig op Algemeen en op het slotje om je instellingen aan te passen.

Stap 3: Je krijgt nu de melding om je administrator wachtwoord in te vullen. Na het invullen worden de keuzes actief.

Stap 4: Kies dan bij Sta programma’s toe die zijn gedownload vanuit voor de laatste optie: Elke Willekeurige bron.

Stap 5: Je kunt nu dit scherm afsluiten en de software installeren.