Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op fotoboeken van de beste kwaliteit. Gebruik de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Terug naar FAQ overzicht

Waarom kan ik de Album Designer niet installeren op Mac 10.7?

Dit heeft te maken met beveiligingsinstellingen van de Mac. Je kunt dit als volgt oplossen:

Stap 1: Ga in instellingen naar Beveiliging & Privacy

Stap 2: Klik indien nodig op Algemeen en op het slotje om je instellingen aan te passen.

Stap 3: Je krijgt nu de melding om je administrator wachtwoord in te vullen. Na het invullen worden de keuzes actief.

Stap 4: Kies dan bij Sta programma’s toe die zijn gedownload vanuit voor de laatste optie: Elke Willekeurige bron.

Stap 5: Je kunt nu dit scherm afsluiten en de software installeren.