Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Hang je favoriete babyfoto aan de muur!

Als kersverse ouder staat jouw telefoon vol met babyfoto’s. Koester deze waardevolle momenten met unieke wanddecoratie van Profotonet. Kies jullie favoriete babyfoto en hang hem aan de muur. Kan je niet kiezen welke foto je het allerleukste vindt? Breng meerdere momenten tot leven en maak bijvoorbeeld een fotomuur of raster vol met memorabele babyfoto’s: van de eerste stapjes tot de eerste fruithapjes. Mix and match materialen, speel met indelingen en formaten en decoreer de babykamer met je favoriete foto’s.

Q2-geboorte-wanddecoratie-babyfoto-kersverse-ouders

Achter iedere babyfoto zit een geweldig verhaal

Verzamel van elk memorabel moment een leuke babyfoto, hang hem aan de muur en vertel het verhaal van je kleintje. Met onze hoogwaardige wanddecoratie laat je de mooiste foto’s schitteren aan de muur.

Ons ruime assortiment biedt talloze opties voor elk speciaal moment. Kies het formaat, van klein tot levensgroot, en het materiaal dat het best bij jouw babyfoto past. Bij een foto in lijst kan je kiezen uit maar liefst 20 verschillende fotolijsten. Met een foto achter plexiglas springen de kleuren er extra uit en voor grote formaten adviseren wij foto op dibond. Maak je babyfoto af met een stijlvolle baklijst.