Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Decemberactie! 🎄 Tot wel 50% korting op jouw persoonlijke kerstcadeaus. Gebruik de kortingscodes op deze pagina. 

Decemberactie! 🎄 Tot wel 50% korting op jouw persoonlijke kerstcadeaus. Gebruik de kortingscodes op deze pagina. 

Terug naar blog overzicht

7 Foto's die je moeder verrassen met Moederdag

Speciaal voor Moederdag 2023: 25% korting op ál onze wanddecoratie

Lijkt een fotocadeau je een leuk Moederdagidee, maar weet je niet goed welke foto je moet kiezen of heb je wat extra inspiratie nodig? Ontdek in dit blog zeven leuke ideeën voor een onvergetelijk en persoonlijk fotocadeau voor Moederdag!

 

Wanddeco-moederdag-header

Foto’s van geliefden en dierbaren

Wie omringt zich niet het allerliefste met zijn of haar dierbaren? En zeker met Moederdag! Geef je moeder een foto van het gezin, haar kleinkinderen of haar beste vrienden. Misschien heb je nog leuke foto’s van feestelijke verjaardagen, gezellige dagjes weg, heerlijke vakanties of bijzondere gebeurtenissen. Of wat dacht je van een foto op Photo Blocks? Deze kan ze aan de muur hangen, maar ook neerzetten op bijvoorbeeld de kast of op haar bureau! Gebruik de code MOEDER2023 en ontvang nu 25% korting op alle wanddecoraties.

Een foto van haar favoriete huisdier

Wie is er nou niet helemaal gek op z’n huisdier? Maak een foto van je moeders hond, kat, vogel of welk dier dan ook en maak hier een mooie canvas van! Natuurlijk wil je wel dat het Moederdagkado een verrassing is. Verzin een reden om alleen te zijn met haar huisdier. Fotografeer de kat wanneer hij lekker op zijn favoriete plekje ligt of biedt aan om de hond uit te laten en ga voor een leuke buiten shoot. Van goudvissen tot paarden, ze zijn allemaal even fotowaardig.

Een foto van vroeger in een fotolijst

Ligt jouw huis vol met fotoalbums van vroeger? Trouwfoto’s van je ouders, de oppasmiddagen van je oma en opa, de eerste vakantie met de nieuwe camper. Laat een oude foto van een bijzondere gebeurtenis digitaliseren, uitvergroten en afdrukken op de allerbeste kwaliteit fotopapier en plakken op polystyreen. Je kunt voor een mooie kleurenfoto gaan, maar ook voor een authentieke zwart-wit foto. Zoek bij de foto een bijpassende lijst zodat je moeder deze aan de muur kan hangen of kan neerzetten in de kast. Zo geef je haar gegarandeerd leuke Moederdagcadeaus

Een foto van haar favoriete bloemen of planten

Bloemen zijn altijd érg populair voor Moederdag. Maar nóg leuker zijn planten en bloemen waar je oneindig van kunt genieten. Maak een foto van je moeders favoriete bloemen of planten en laat deze afdrukken op canvas! Hiermee haal je écht de natuur in huis. Extra tip, geef je moeder bij de foto ook nog een echt bosje bloemen, maar in een andere kleur. Dat maakt een gezellig geheel en het brengt een lekkere geur in huis!

Een foto van haar favoriete stad of plek

De grachten in Amsterdam, het prachtige Louvre in Parijs, of Central Park in New York. Misschien is het gewoon de lievelingsstad van je moeder of is er een speciale herinnering aan verbonden. Of dromen jullie al een tijdje over een reis wat jullie samen willen maken? Geef haar een Moederdagcadeau op wanddecoratie van juist die plek om alvast te genieten van de voorpret. Heb je een foto zonder al te veel wit erin? Dan kan een directdruk op geborsteld aluminium een stoer effect geven, juist bij een foto van een stad!

Een foto waar je moeder gewoon erg gek op is

Veel fotografen hebben wel een favoriet onderwerp. Of je nou gek bent van natuurfotografie of de mooiste reisverslagen maakt, misschien zit er wel een beeld bij om cadeau te doen voor Moederdag! Bijvoorbeeld van een plek waar je veel over hebt verteld of dat mooie beeld waar je uren naar kunt kijken en waarvan je weet dat je moeder dat ook zou willen doen. Je kan hier bijvoorbeeld een foto achter plexiglas van laten maken. Het plexiglas laat de kleuren in je foto nóg meer spreken en het creëert een optische diepte.  Zo geef je een cadeau met een subtiele persoonlijke touch en zal ze altijd aan je denken als ze naar de foto kijkt. Tijdelijk met 25% korting op alle wanddecoraties. Gebruik de code MOEDER2023. 

Een foto voor die ene kale plek in huis

Heeft je moeder net een nieuw huis? Of een kale muur die nog wel wat opgevrolijkt kan worden? Begin ter loops een gesprekje met je moeder over haar interieur of die ene muur om te achterhalen wat voor soort afbeelding ze mooi zou vinden op die plek. Misschien kun je zelfs wat ideeën laten zien zonder te vertellen dat je van plan bent om juist dít beeld te laten afdrukken en cadeau te doen. Van heel groot tot klein, met een foto op dibond kun je voor iedere plek in huis wel een geschikt formaat vinden.

Heb je een leuke foto gevonden?
Bestel nu jouw Moederdag cadeau met 25% korting!

Tot en met 14 mei ontvang je maar liefst 25% korting op ál onze wanddecoratie met de kortingscode MOEDER2023.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw cadeau op tijd in huis hebt om écht op Moederdag te geven? Bestel dan vóór 5 mei!

Actie-moederdag-blog