Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Terug naar blog overzicht

Deze vier fotoproducten helpen jouw goede voornemens voor 2022 te halen

23 december 2021

Het begin van het nieuwe jaar is een mooi moment om te starten met goede voornemens. Ontdek in dit blog hoe wij jou helpen met de vier meest genoemde goede voornemens voor het jaar 2022.

2022-goede-voornemens

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een frisse start. Iedereen begint het nieuwe jaar met het maken van goede voornemens. De een wil gezonder eten, terwijl de ander meer wil sporten of georganiseerder wil leven. Wist je dat fotoproducten heel goed kunnen helpen met het halen van jouw doelen? Deze vier producten van Profotonet helpen jou een handje om je doelen voor het komend jaar goed te starten.

Goede voornemen #1 – Ik wil gezonder eten in het nieuwe jaar

Hoe en wat je eet, kan voor een groot deel bepalen hoe je je voelt. Wil jij je het hele jaar door goed voelen? Dan kan bewust en gezond eten een stap in de juiste richting zijn. Maak van onze fotoboeken een persoonlijke kookboek! Zoek op het internet naar gezonde recepten die jou lekker lijken als ontbijt, lunch, snack en/of diner. Bundel deze recepten in jouw gezonde kookboek én geniet elke dag van een gezond recept. Met onze Smart Design software maak je in no time van een fotoboek een geweldig én persoonlijk kookboek.  Laat die goede voornemens en het koken maar beginnen!

Goede voornemen #2 – Ik wil iets nieuws doen met mijn interieur

Wil jij met jouw goede voornemens je interieur een nieuwe look geven? Wat dacht je van het maken van een hippe en persoonlijke fotomuur? Foto’s geven op een eenvoudige en effectieve manier een persoonlijk tintje aan je interieur. Daarnaast ben je vrij om te kiezen hoe jij de fotomuur invult. Je kiest zelf de foto’s, formaten en de compositie uit. Met jouw favoriete wanddecoratie en fotoafdrukken maak je de fotomuur pas echt uniek. Een leuke vervanging van een fotomuur is het plaatsen van meerdere foto’s op een plankje of op de kast. Laat de foto’s nonchalant met elkaar overlappen voor een stijlvolle uitstraling. Ook kan je je fotoafdrukken speels presenteren aan een draad met miniknijpers. Genoeg keuze om jouw interieur een boost te geven.

Goede voornemen #3 – Ik wil in het nieuwe jaar geen afspraken missen

Je kent het vast wel; je hebt een overvolle agenda, mist hier en daar wat afspraken en komt erachter dat je ook nog eens een dubbele afspraak hebt staan. Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen en jouw goede voornemens is om in het nieuwe jaar beter te plannen. Maar waar begin je? Een jaarkalender is een bijzondere, blijvende herinnering en laat je het hele jaar door terugdenken aan de belangrijkste afspraken en aan je mooiste momenten. Met behulp van ons online programma maak je jouw eigen jaarkalender heel gemakkelijk zelf. Kies een thema dat bij je past, voeg meerdere foto’s toe en klaar is de kalender. Zo hoef jij je niet druk te maken om een afspraak te missen.

Goede voornemen #4 – Ik wil het jaar fris en goed gemotiveerd beginnen

Ben jij van plan om dit jaar meer aan je mindset te werken? Wil je graag meer van de wereld zien? Of wil je simpelweg meer uit je dag halen? Laat jouw inspirerende quotes, levensdoelen of droomvakanties afdrukken op hoogwaardige fotoafdrukken. Zet het op een plekje waar je vaak naar kijkt én raak elke dag gemotiveerd en geïnspireerd om dat doel te bereiken.