Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Geniet iedere dag van de knusse familiemomenten!

De jaarlijkse familiebarbecue, gezellig koekjes bakken met de kleinkinderen of een dagje naar de dierentuin met het gezin. Dit zijn de familiemomenten waar je graag aan terug blijft denken. Zet de tijd stil, maak een leuke familiefoto en geniet iedere dag van dat knusse familiemoment met de wanddecoratie van Profotonet.

wanddecoratie-familiefoto-familiemomenten-familie-interieur

Geef je interieur een persoonlijke touch met een familiefoto

Breng de gezelligheid in huis met de wanddecoratie van Profotonet. Ons ruime assortiment biedt talloze opties voor iedere foto. Kies het formaat, van klein tot levensgroot, en het materiaal dat het beste bij jouw familiefoto past. Met een foto in lijst kies jij uit 20 verschillende soorten lijsten een prachtig fotolijst. Ga voor een foto op canvas met karakteristieke linnenstructuur en combineer het met een stijlvolle baklijst. Of zet je favoriete familiefoto neer op tafel of de kast met Photo Blocks.