Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2020
Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2020 Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2020
Besteloverzicht

Decemberactie! Krijg heel veel korting op jouw kerstcadeaus bij het gebruik van de code DECEMBER2022 en DECEMBERKAL2022 . Lees hier meer over de actie.

Decemberactie! Krijg heel veel korting op jouw kerstcadeaus bij het gebruik van de code DECEMBER2022 en DECEMBERKAL2022 . Lees hier meer over de actie.

Geniet iedere dag van de knusse familiemomenten!

De jaarlijkse familiebarbecue, gezellig koekjes bakken met de kleinkinderen of een dagje naar de dierentuin met het gezin. Dit zijn de familiemomenten waar je graag aan terug blijft denken. Zet de tijd stil, maak een leuke familiefoto en geniet iedere dag van dat knusse familiemoment met de wanddecoratie van Profotonet.

wanddecoratie-familiefoto-familiemomenten-familie-interieur

Geef je interieur een persoonlijke touch met een familiefoto

Breng de gezelligheid in huis met de wanddecoratie van Profotonet. Ons ruime assortiment biedt talloze opties voor iedere foto. Kies het formaat, van klein tot levensgroot, en het materiaal dat het beste bij jouw familiefoto past. Met een foto in lijst kies jij uit 20 verschillende soorten lijsten een prachtig fotolijst. Ga voor een foto op canvas met karakteristieke linnenstructuur en combineer het met een stijlvolle baklijst. Of zet je favoriete familiefoto neer op tafel of de kast met Photo Blocks.