Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

50 euro cadeau voor jou, omdat jouw foto's een mooi plekje in huis verdienen!

Gefeliciteerd! Je hebt in jouw giftbox van Kamera Express een tegoedbon met een persoonlijke code gevonden. Met deze code ontvang je 50 euro korting op je volgende bestelling. De korting geldt op al onze professionele fotoafdrukken en wanddecoraties, zodat jouw perfecte plaatjes een mooie spot krijgen in de woonkamer, slaapkamer of op dat andere plekje waar je graag zit.

Bekijk onderaan deze pagina hoe je gebruikmaakt van de korting en wat de actievoorwaarden zijn.

profotonet-giftbox-2022

Wat is Profotonet?

Misschien ben je al bekend met Profotonet, maar misschien ook niet. Laten we eventjes kort vertellen wat wij doen. Wij zijn dé beste fotoservice van de Benelux. Wij leveren de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, fotoalbums en wanddecoraties voor de fotograaf en de consument die het beste wilt voor zijn of haar foto’s. Bij het maken van onze producten gebruiken wij de beste materialen, waaronder het Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier. Dit is het beste fotopapier dat je kunt gebruiken bij professionele fotoproducten, zoals onze wanddecoraties en fotoafdrukken.

Kies uit maar liefst 14 typen wanddecoraties

Jouw foto’s verdienen het beste. Daarom levert Profotonet de mooiste en beste wanddecoraties voor jouw foto’s. Bij Profotonet heb je een ruime keuze uit verschillende soorten wanddecoraties. Creëer een optische diepte in je foto met plexiglas of geef je foto een mooie uitstraling met een foto op dibond. Wil je een echte eyecatcher aan de muur? Ga dan voor een van onze special shapes, in rond en hexagon formaat. Welk materiaal je ook kiest, wij drukken jouw foto af op de allerhoogste kwaliteit!

Onze printers drukken de foto’s af op het beste fotopapier en hebben gegarandeerd de hoogst mogelijke resolutie. Je kunt hierbij kiezen uit elf verschillende papiersoorten. Zo geef je jouw foto de uitstraling die jij mooi vindt.

wanddeco-living
fotoafdrukken-kleur-landschap-fine-art

Fotoafdrukken: het helderste wit tot het diepste zwart

Wil jij voor jouw fotoafdrukken alleen de hoogste kwaliteit? Profotonet levert geen drukwerk zoals vele andere aanbieders, maar belicht jouw fotoafdrukken alleen op het allerbeste fotopapier. Dit papier voldoet aan de hoogste eisen qua scherpte, kleur en glans. Of je nu voor reguliere fotoafdrukken gaat of een zwart wit foto in de allerbeste kwaliteit wil. Het wordt allemaal met de beste kwaliteit gemaakt!

Het helderste wit tot het diepste zwart worden probleemloos bereikt. Niet voor niets zijn wij als vaklab al jarenlang partner van de Zilveren Camera. En door ons geavanceerde colormanagement systeem worden de foto’s zo realistisch mogelijk belicht. Jouw fotoafdrukken zien er hierdoor exact zo uit als op je beeldscherm, waardoor jouw foto’s altijd tot hun recht komen.

Hoe besteed je jouw tegoedbon?

In jouw giftbox zit een tegoedbon ter waarde van 50 euro op wanddecoraties en fotoafdrukken. Om de code te verzilveren, moet je de volgende stappen doorlopen.

 1. Plaats je producten in je winkelwagen
 2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul daar in het veld ‘kortingscode’ de code in en druk op inleveren om hem te activeren (dus niet het veld ‘giftcard’). De korting wordt nu toegepast.
 3. Bestel je producten

Heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw fotoafdrukken of wanddecoratie(s) of een andere vraag? Stuur dan een mail naar support@profotonet.nl of bel ons op 010-2640410.

Voorwaarden tegoedbon wanddecoraties

 • Met deze tegoedbon ontvang je 50 euro korting bij jouw bestelling.
 • De tegoedbon kun je besteden aan alle fotoafdrukken en wanddecoraties van Profotonet. 
 • Je ontvangt de korting door de persoonlijke code te gebruiken die je op jouw tegoedbon vindt.
 • Het is niet mogelijk om een fotoboek te bestellen.
 • De code is eenmalig te gebruiken.
 • De code is geldig tot en met 31 maart 2023.
 • De code is niet inwisselbaar voor geld.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
 • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.