Besteloverzicht

15% kennismakingskorting, speciaal bij jouw gear!

Veel plezier met je aankoop bij Kamera Express! Bij je aankoop heb je een klein cadeautje van ons gekregen. Met dit cadeautje krijg je 15% kennismakingskorting op jouw volgende bestelling en maak je van jouw mooiste beelden professionele fotoproducten. Want jouw foto’s verdienen het beste. En daarom moet je bij Profotonet zijn. Met liefde en passie voor beeld leveren wij de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, wanddecoraties, fotoboeken en fotokalenders.

Op deze pagina lees je hoe je jouw kennismakingskorting kan verzilveren. 

wanddecoratie-reizen-reisfoto-herinnering

Zo gebruik je de code voor wanddecoratie en fotoafdrukken:

 1. Plaats je producten in je winkelwagen.
 2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul in het veld de code van de tegoedbon in en druk op inleveren om hem te activeren. Het bedrag wordt nu verrekend.
 3. Bestel je producten.

Zo gebruik je de code voor fotoboeken en kalenders:

 1. Kies het type fotoboek, jaarkalender of verjaardagskalender en maak je eigen unieke ontwerp met onze (online) software
 2. Vul in bestelformulier in de laatste stap bij ‘betaalgegevens’ de actiecode in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
 3. Bestel je fotoboek of kalender.

Wat is Profotonet?

Misschien heb je al eens eerder van Profotonet gehoord, maar misschien ook niet. Wij zijn dé beste online fotoservice van de Benelux. Wij leveren de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, fotoboeken, wanddecoraties en kalenders voor iedere fotograaf. Dus ben je een vakfotograaf of een enthousiaste beeldmaker die graag vakantiekiekjes maakt? Wij maken met zorg en aandacht van jouw beelden prachtige fotoproducten.

Al onze producten worden inhouse ontwikkeld in ons ImageLab in Capelle aan den IJssel door ervaren fotospecialisten en boekbinders. Hiervoor maken zij alle producten met de hand en checken ze ieder beeld handmatig.

productie-profotonet-kevoucher

Actievoorwaarden kennismakingskorting

 • De code geeft recht op 15% korting op alle producten.
 • De code is eenmalig te gebruiken op wanddecoratie/fotoafdrukken en eenmalig te gebruiken op fotoboeken/kalenders. De korting geldt niet op de verzendkosten.
 • De code is geldig tot en met 31 maart 2024.
 • De code is niet inwisselbaar voor geld.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
 • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.
 • Profotonet behoudt het recht om zonder opgaaf van reden de actie voortijdig op te schorten of beëindigen.