Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verzilver je tegoedbon

Gefeliciteerd met je aankoop bij Kamera Express! Bij je aankoop heb je een of meerdere tegoedbonnen gekregen van Profotonet. Hiermee maak je professionele fotoproducten van jouw mooiste beelden.

Want jouw foto’s verdienen het beste. En daarom moet je bij Profotonet zijn. Met liefde en passie voor beeld leveren wij de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, wanddecoraties, fotoboeken en fotokalenders.

Op deze pagina lees je hoe je jouw tegoedbon kunt verzilveren.

ke-voucher-2023

Zo gebruik je de tegoedbon voor wanddecoratie en fotoafdrukken:

 1. Plaats je producten in je winkelwagen.
 2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul in het veld de code van de tegoedbon in en druk op inleveren om hem te activeren. Het bedrag wordt nu verrekend.
  Let op, je dient je tegoedbon in één aankoop uit te geven. Het is niet mogelijk meerdere tegoedbonnen te combineren in één bestelling.
 3. Bestel je producten.

Zo gebruik je de tegoedbon voor fotoboeken:

 1. Kies het type fotoboek.
 2. Maak je eigen unieke ontwerp met onze (online) software
 3. Vul in bestelformulier in de laatste stap bij ‘betaalgegevens’ de actiecode in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’).
  Let op, je dient je tegoedbon in één aankoop uit te geven. Het is niet mogelijk meerdere tegoedbonnen te combineren in één bestelling.
 4. Bestel je fotoboek.
fotoboek-voucher-babyfotoboek

Fotoboeken

Vereeuwig jouw mooiste herinneringen in een professioneel fotoboek met hoogwaardig fotopapier. Met onze online editor maak je makkelijk en snel een prachtig fotoboek. Kies uit meer dan 40 coverkleuren en -materialen en personaliseer je fotoboek naar wens.

wanddecoratie-voucher

Wanddecoraties

Bij Profotonet heb je een ruime keuze uit verschillende soorten wanddecoratie gemaakt van hoogwaardige materialen. Kies voor een foto op dibond, achter plexiglas, op ChromaLuxe of één van de vele andere mogelijkheden.

Fotoafdruk-lijst-voucher

Fotoafdrukken

Voor de hoogste kwaliteit fotoafdrukken moet je bij Profotonet zijn. Je hebt enorm veel keus uit de beste kwaliteit professionele papiersoorten. Het Fujifilm fotopapier zorgt voor een hoge kwaliteit aan scherpte, kleur en glans.

kalender-voucher

Kalenders

Maak jouw persoonlijke kalender met je leukste foto’s. Zo creëer je snel en gemakkelijk een persoonlijke verjaardags- of jaarkalender volledig in eigen stijl. Met een kalender denk je het gehele jaar door aan je mooiste momenten.

Fotoboeken-voucher-hulp

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen en actievoorwaarden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Profotonet of Kamera Express:

Heb je hulp nodig bij het kiezen of bestellen van jouw fotoproduct? Stuur ons dan een mail via sales@profotonet.nl of bel ons op 010-2640410.

Heb je een vraag over de actie van Kamera Express of het verkrijgen van de tegoedbonnen? Neem dan contact op met Kamera Express via info@kamera-express.nl of bel naar 085 – 88 88 013.

Wat is Profotonet?

Misschien ben je al bekend met Profotonet of misschien ook niet. Laten we eventjes kort vertellen wat wij doen. Wij zijn dé beste fotoservice van de Benelux. Wij leveren de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, fotoalbums en wanddecoratie voor iedereen die het beste wilt voor zijn of haar foto’s. Van vakfotograaf tot enthousiaste beeldmaker, jouw beelden verdienen zorg en aandacht.

Vandaar dat al onze producten inhouse worden ontwikkeld in ons ImageLab in Capelle aan den IJssel door ervaren fotospecialisten. Hiervoor gebruiken zij alleen de beste materialen en checken ieder beeld handmatig voor het de deur uitgaat.

Onze foto’s op wanddecoratie, fotoboeken en fotokalenders worden niet geprint, maar chemisch belicht. Dit zorgt voor haarscherpe foto’s met een breed kleurbereik, die minimaal 75 jaar kleurecht blijven. We kunnen dit op klein tot levensgroot formaat. Selecteer je mooiste beelden en maak er herinneringen van voor altijd!

productie-profotonet-kevoucher

ke-voucher-nederland Ga naar de Nederlandse pagina. Klik hier.

ke-voucher-duitsland Ga naar de Duitse pagina. Klik hier.

ke-voucher-frankrijk Ga naar de Franse pagina. Klik hier.

ke-voucher-engeland Ga naar de Engelse pagina. Klik hier.