Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Terug naar FAQ overzicht

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

Je kunt je bestelling bij ons gemakkelijk én veilig betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

Bancontact (gratis)

Met Bancontact kun vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen bank (gratis). Je kunt gebruikmaken van Bancontact als je bankiert bij een van de volgende internetbanken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

iDeal (gratis)

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen bank (gratis).

Je kunt gebruikmaken van iDeal als je gebruikmaakt van een van de volgende internetbanken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en Van Lanschot.

Creditcard (gratis)

Je kunt bij ons ook met een creditcard betalen. Je vult je creditcard gegevens in op een SSL-beveiligde server. Wij accepteren Mastercard, Visa, Maestro en Carte Bleue.

PayPal (gratis)

Het is ook mogelijk om via een PayPal-rekening te betalen. Als je voor deze optie kiest, wordt je automatisch doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je jouw PayPal-gegevens hebt ingevoerd, kun je de betaling voltooien.

Profotonet Giftcard of Tegoedvoucher

Je kunt ook betalen met een Profotonet Giftcard of tegoedvoucher. Vul bij de betaalmogelijkheden de unieke code op de giftcard of tegoedvoucher in bij ‘kortingscode/tegoedbon inwisselen’. Is het saldo op je giftcard of tegoedvoucher te laag, dan kun je het overgebleven bedrag voldoen via een andere betaalmogelijkheid.

Gebruik je niet je volledige giftcard tegoed? Dan blijft het overgebleven bedrag gewoon staan en kun je de volgende keer opnieuw de code gebruiken. Dit geldt niet bij een tegoedvoucher, deze moet in één keer wordt besteed en is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen of acties van Profotonet.

Betaal- en garantiebewijs

Na de betaling ontvang je per e-mail je factuur welke dient als betaal- en garantiebewijs.