Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Valentijnsactie! ❤️ Verras jouw Valentijn met een persoonlijk fotocadeau. Nu met voordeel bij gebruik van de code VALENTIJN23. Bekijk hier onze actie.

Valentijnsactie! ❤️ Verras jouw Valentijn met een persoonlijk fotocadeau. Nu met voordeel bij gebruik van de code VALENTIJN23. Bekijk hier onze actie.

Terug naar FAQ overzicht

Foutmelding | Geen betaalmethode beschikbaar

Dat je geen betaalmethode kan selecteren kan meerdere oorzaken hebben, maar de meest voor de hand liggende zijn:

  • De webbrowser en de computertaal komen niet overeen (staat je computertaal bijvoorbeeld op Engels? Dan moet de taal in de browser ook op Engels staan, dit kun je bij onze applicatie i.i.g. bij het inlogvenster regelen).
  • De webbrowser die je gebruikt laadt de webpagina (onderdelen) niet (geheel). Probeer een andere browser. Google Chrome is een goed alternatief voor zowel Apple als Windows.

Mocht bovenstaande niet de oplossing bieden, ontvangen wij graag een schermafdruk van de foutmelding en de gegevens van jouw PC en webbrowser (bijvoorbeeld Windows 8 en Internet Explorer 11 of Apple OSX 10.9 en Safari). Ook graag een printscreen van onze software (startscherm waarop de versie te zien is) en van de projectenlijst (een stap verder bij “open bestaand project”).

Mail support@profotonet.nl wij kunnen je dan weer verder helpen.