Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht
fotoboek-plexiglas-fotocover-duurzaam
Plexiglas-cover-sparkle-detail
Foto-cover-plexiglas-detail
Plexiglas-cover-productfoto-2fotoboeken
Plexiglas-cover-productfoto-3fotoboeken
fotoboek-plexiglas-fotocover-duurzaam
Plexiglas-cover-sparkle-detail
Foto-cover-plexiglas-detail
Plexiglas-cover-productfoto-2fotoboeken
Plexiglas-cover-productfoto-3fotoboeken
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek met plexiglas cover

vanaf: €61,00
 • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
 • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
 • Bijzonder diepte-effect
 • Gespiegeld of ontspiegeld plexiglas
 • Versterkt de kleuren en details
 • Echte foto achter plexiglas
 • Te combineren met meer dan 40 coverkleuren
 • Mogelijk op Premium, Premium Plus en Professional fotoboeken
 • Productietijd: 7 werkdagen
  Productietijd: 7 werkdagen

Met een plexiglas cover maak je van jouw fotoboek een echte eyecatcher. Nieuw en uniek in ons assortiment is het ontspiegelde plexiglas fotocover met een prachtige matte finish. Combineer jouw plexiglas cover met een materiaalsoort naar keuze en kies uit meer dan 40 verschillende coverkleuren.

Wat is een plexiglas cover?

Een plexiglas cover is een luxere variant van een gewone fotocover. Bij een plexiglas omslag, ookwel acrylglas omslag genoemd, word je foto achter het plexiglas verlijmd. Een fotoboek met plexiglas versterkt de kleuren, diepte en details waardoor de cover er nog meer uitspringt. Dat maakt de omslag zo uniek.

Een plexiglas cover bij Profotonet

Bij Profotonet vinden we dat niet alleen het album, maar ook de omslag speciaal moet zijn. Om je cover extra persoonlijk te maken kan je kiezen voor je favoriete foto achter 3 mm dik plexiglas. Je foto wordt eerst op traditionele wijze op kwalitatief fotopapier van Fujifilm belicht (Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier). In tegenstelling tot andere aanbieders die de foto vaak direct op het plexiglas drukken, wordt de fotoafdruk verlijmd achter het plexiglas. Het resultaat is een verbluffend heldere foto. Hierbij wordt een combinatie gemaakt met een covermateriaal naar eigen keuze (bijvoorbeeld Creamy White van de Royal Collection). Met meer dan 40 coverkleuren stel je je eigen fotoboek helemaal naar wens samen.

Plexiglas-cover-sparkle-detail

Soorten plexiglas covers

Je hebt bij Profotonet keuze uit verschillende plexiglas mogelijkheden. Wij bieden als enige ontspiegeld plexiglas aan! Ben je niet zo’n fan van het glanzende effect? Kies dan voor de nieuwe ontspiegelde variant. Deze cover geeft dezelfde luxe uitstraling aan jouw foto, maar dan met een matte finish. Ervaar je favoriete herinnering als een vlijmscherpe foto achter acrylglas.

Combineer je plexiglas cover met unieke coverkleuren!

Ontwerp nu jouw fotoboek

Plexiglas-cover-productfoto-3fotoboeken

Hoge kwaliteit fotoalbums

De fotoboeken van Profotonet zijn van de hoogste kwaliteit. Onze fotoalbums worden keer op keer in verschillende tests verkozen tot beste kwaliteit fotoboeken. Ten opzichte van andere deelnemers scoort Profotonet het hoogste op verschillende aspecten zoals de kleuren en scherpte van foto’s en de kaft, de afwerking van het boek en de levertijd. Dit geldt natuurlijk ook voor onze fotoboeken met een plexiglas cover.

Een fotoboek met plexiglas cover maken

Klaar om zelf aan de slag te gaan? Je persoonlijke fotoboek stel je via de browser of onze gebruiksvriendelijke gratis software helemaal naar wens samen. Tegen een kleine meerprijs heb je al jouw favoriete foto achter plexiglas. Gebruik de standaard lay-outs of ga voor het snelle Smart Design. Met het Smart Design ontwerp je een prachtig fotoboek in slechts enkele minuten, klaar om aan te passen zoals jij dat wilt. Of maak je boek helemaal zelf met de eindeloze creatieve mogelijkheden. Stel je fotoboek met een exclusieve plexiglas cover vandaag nog samen en ontvang ‘m vliegensvlug in huis!

Plexiglas-cover-sparkle-baby-interieur