Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Voorjaarsactie! 🌷 Nu 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken met de code VOORJAAR𝟐𝟑. Bekijk de actie

Voorjaarsactie! 🌷 Nu 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken met de code VOORJAAR𝟐𝟑. Bekijk de actie

It's Dad's Day! Geef een persoonlijk fotocadeau.

Vaderdag is voor alle lieve én stoere vaders, schoonvaders en bonuspapa’s. Vandaag zijn zij de baas én mogen zij kiezen wat jullie gaan doen. Rondje touren met de auto, voetballen in het park, een spannende actiefilm kijken met pizza of uitgebreid bbq’en. Het is zijn dag, it’s dad’s day! Hoe ga jij aan je vader laten weten dat hij jouw held is? Wat dacht je van een persoonlijk en origineel cadeau gemaakt van jouw eigen foto’s!

Tot en met 19 juni ontvang je 15% korting op ál onze wanddecoratie met de kortingscode VADER2022.

Vaderdag-wanddecoratie-fotomuur-webpagina-15%

De leukste Vaderdagcadeaus voor op zijn werkplek

Geef met Vaderdag een leuke familiefoto of vakantiefoto om op te hangen of neer te zetten op zijn werkplek of voor thuis. Met dit vaderdagcadeau hoeft hij de gezelligheid van zijn gezin niet te missen als hij hard aan het werk is.

Fotomuur Vaderdag

Een pronkstuk voor zijn favoriete plek in huis!

Veel vaders hebben een eigen favoriete plek in huis. De ene klust graag in het tuinhuis, de ander sleutelt het liefst aan motoren in de garage en sommige vaders hebben zelfs een eigen mancave waar ze heerlijk ongestoord kunnen gamen of films kijken. Wat zijn lievelingsspot ook is, breng extra gezelligheid in de ruimte met een foto op wanddecoratie.

Kies een speciale foto van een onderwerp dat helemaal bij die plek past. Bijvoorbeeld een foto van zijn favoriete auto, bloemen, vakantieplek of zijn dierbaren. Upload je foto via onze website en wij zorgen ervoor dat jouw foto op de hoogste kwaliteit wordt afgedrukt. Vertrouw ons, je pa zal schitteren van geluk bij het zien van zo’n mooi Vaderdag cadeau.

TIP! Geef je vader vaker wanddecoratie cadeau zodat het een echte hippe fotomuur wordt!

Al vanaf 9 euro heb je jouw Vaderdag kado op wanddecoratie

Welk materiaal je ook kiest, wij drukken al vanaf 9 euro jouw Vaderdag kado af op de allerhoogste kwaliteit! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Vaderdag-blog

Lijkt een fotocadeau je een leuk Vaderdag cadeau idee, maar heb je wat extra inspiratie nodig?

In ons nieuwste blog helpen we je met de leukste Vaderdag cadeau ideeën voor een foto op wanddecoratie om cadeau te geven voor Vaderdag. Van de keuze voor de perfecte foto tot het uitzoeken van het meest bijpassende type wanddecoratie.

Professionele kwaliteit van Profotonet

Bij Profotonet kan je terecht voor fotoafdrukken, wanddecoraties en fotoboeken van professionele kwaliteit. Al onze producten worden bij ons inhouse gemaakt in ons ImageLab in Capelle aan den IJssel. Wanneer je bij ons een foto op wanddecoratie besteld, wordt deze afgedrukt op het gekozen fotopapier en met de hand verlijmd op het plaatmateriaal naar keuze. Daarna worden de randen netjes afgewerkt en wordt er eventueel een ophangsysteem aangebracht. Hierbij komt een hoop handwerk bij kijken. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, wordt ook elk beeld goed gecheckt en gaan de beelden naar wens de deur uit.

Productie sfeerfoto-hand

Hoe maak ik gebruik van de Vaderdag korting op wanddecoratie

 1. Plaats je producten in je winkelwagen.
 2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul daar in het veld “kortingscode” VADER2022 in en druk op inleveren om hem te activeren. De korting wordt nu toegepast, dit is ook te zien in het overzicht bij stap 4 in het bestelproces.
 3. Bestel je producten.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van wanddecoratie of een andere vraag? Stuur dan een mail naar support@profotonet.nl of bel ons op 010-2640410.

Actievoorwaarden Vaderdag

 • De code geeft recht op 15% korting op alle wanddecoratie. 
 • De code is niet geldig op fotoboeken en fotoafdrukken.
 • De korting is vaker te gebruiken.
 • De code is geldig tot en met 19 juni 2022, 23:59 uur.
 • De code is niet inwisselbaar voor geld.
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen.
 • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen.
 • Profotonet behoudt het recht om zonder opgaaf van reden de actie voortijdig op te schorten of beëindigen.