Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Terug naar blog overzicht

4 Unieke kerstcadeaus voor de feestdagen

13 december 2021

Wil jij ook een uniek kerstcadeau geven tijdens de feestdagen? Ga dan voor een feestelijk fotocadeau! Bij Profotonet kan je unieke en persoonlijke kerstcadeaus maken zoals jij het wilt. Maak een vreugdevol fotoboek of een eyecatcher van een wanddecoratie. Ontdek in dit blog de vier leukste kerstcadeaus voor de feestdagen!

Kerstcadeaus-feestdagen-2021

Het juiste kerstcadeau vinden kan soms best lastig zijn, want wat zijn echt unieke kerstcadeaus? Misschien geef je elk jaar wel dezelfde cadeautjes: sokken, douchepakketten, boeken of wijn. Zoek niet verder en ga voor een feestelijk fotocadeau dat je prachtige momenten laat herbeleven! Bij Profotonet kan je unieke en persoonlijke kerstcadeaus maken zoals jij het wilt. Maak een vreugdevol fotoboek of een eyecatcher van een wanddecoratie. Ontdek in dit blog de vijf leukste kerstcadeaus voor de feestdagen!

Kerstcadeau tip #1 – Een echte eyecatcher als sfeermaker in huis

Haal de gezelligheid in huis tijdens de donkere dagen met prachtige wanddecoratie als kerstcadeau! Hang je favoriete foto naast de kerstboom, in je slaapkamer of boven de openhaard. Misschien heb je nog een leuke familiefoto, een foto van je geliefde, een mooie winterfoto van vorig jaar of van een idyllisch landschap. Met een foto in lijst kun je voor iedere plek in huis wel een perfect formaat vinden. Ga voor opvallend groot of juist voor bescheiden klein. Alles voor een gezellige kerstsfeer!

Kerstcadeau tip #2 – Geef je familie de leukste flashbacks

Bundel je mooiste momenten samen in een fotoboek en geef het als kerstcadeau. Een fotoboek geeft je de leukste, grappigste en mooiste flashbacks van die mooie reis die je afgelopen zomer hebt gemaakt of de leukste herinneringen van het afgelopen jaar. Een fotoboek kan ook gegeven worden als inspiratieboek. Maak een boek met de lekkerste familierecepten of als bucketlist van plekken in de wereld die je zo graag met je familie wilt bezoeken. Zo verras je iemand pas echt met een uniek kerstcadeau!

Kerstcadeau tip #3 – Wees creatief met fotoafdrukken

Heb jij zin om met de feestdagen creatief aan de slag te gaan? Met onze fotoafdrukken kan je zo creatief zijn als je zelf wilt! Druk je mooiste momenten af op onze hoge kwaliteit fotoafdrukken en hang de kerstboom vol met herinneringen. Heb je toch liever een boom vol met kerstballen? Versier dan je woning met de mooiste fotoafdrukken aan een lichtjessnoer en droom weg bij al die leuke momenten die jullie samen hebben beleefd (ook leuk om als cadeau te geven aan je geliefden).

Kerstcadeau tip #4 – Een jaarkalender om elke maand van te genieten

Wil jij iemand elke maand terug laten denken aan al die mooie momenten die jullie samen afgelopen jaar hebben beleefd? Geef dan een jaarkalender onder de kerstboom en laat jouw geliefde tijdens de feestdagen genieten van de mooiste momenten samen! Maar welke foto’s betitelen de leuke, maar gekke maanden van het afgelopen jaar? Wat dacht je van de winterfoto’s die je vorig jaar in februari in de sneeuw of op het ijs hebt gemaakt, de prachtige lentefoto’s met de kleurrijke natuur of de zonnigste foto’s van je zomerreis. Misschien heb je ook nog leuke foto’s van feestelijke verjaardagen, gezellige dagjes weg of bijzondere gebeurtenissen die je op je jaarkalender kunt plaatsen. De keuze is reuze!

Kerstcadeau tip #5 – Het cadeau dat altijd past

Is het voor jou elk jaar weer een grote zoektocht voor het perfecte kerstcadeau? En twijfel je over de wensen van je geliefde(n)? Iedereen heeft mappen vol met mooie, grappige en unieke foto’s op de computer staan waar vervolgens niets meer mee gebeurd. Geef de gelukkige een cadeaukaart van Profotonet en moedig ze aan om iets te doen met al die prachtige foto’s! Met een cadeaukaart geef je iemand een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven. De cadeaukaart van Profotonet is daarom de perfecte verrassing voor onder de kerstboom.