Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Terug naar blog overzicht

5 Redenen waarom wanddecoratie een origineel en uniek fotocadeau is voor Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag: 20% korting op ál onze wanddecoratie

Wil jij dit jaar jouw pa verrassen met een leuk, persoonlijk en uniek vaderdagcadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek in dit blog vijf redenen waarom een fotocadeau op wanddecoratie het ideale cadeau is voor jouw vader.

Let op! Tijdelijk ontvang je, speciaal voor Vaderdag, 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2023

Vaderdag-2023-blog-vaderdagcadeaus-

Een Vaderdagcadeau dat hij nog niet heeft

Vaderdag-cadeau-landschap

Een uniek cadeau voor Vaderdag vinden is moeilijk, inmiddels is zijn gereedschapskist goed gevuld en staan de douchelletjes nog in de voorraadkast. Maar… wij hebben het perfecte Vaderdag idee om te zorgen dat jij jouw vader iets kan geven wat hij 100% zeker nog niet heeft. Selecteer de leukste foto die je kan vinden, bijvoorbeeld van zijn favoriete landschap of reis en laat deze afdrukken op een canvas. De foto kan je zelf uitkiezen wat het nog persoonlijker maakt.

TIP! Kies een foto die je vader zelf gemaakt heeft, zo ben je ervan verzekerd dat het een origineel cadeau is waar hij enorm trots op is.

Een Vaderdag kado waar hij oneindig lang van kan genieten

Vaderdag-blog-blijvend-cadeau

Een gepersonaliseerde chocoladereep is lekker, maar dat gooi je weg wanneer het op is. Daarnaast is je vader na een jaar waarschijnlijk vergeten dat hij dat heeft gekregen. Hoe leuk is het dan als jij een cadeau kan geven dat langer meegaat en hem bijblijft? Geef hem originele en persoonlijke wanddecoratie met een foto van jou en je vader, jullie favoriete moment, van zijn lievelingsauto of van jullie vakantie. Dit is een bijzonder Vaderdag cadeau idee waarvan hij gegarandeerd gaat glunderen. En daarnaast is het ook nog eens een herinnering voor altijd!

Wanddecoratie geeft gezelligheid, ook op het werk

Vaderdag-blog-werkplek

Geef de werkplek van je vader meer sfeer met een leuke vakantiefoto of een foto die je vader zelf heeft gemaakt voor op zijn werkplek of voor thuis. Of geef een leuke foto van het gezin. Zo hoeft hij de gezelligheid van zijn gezin niet te missen als hij hard aan het werken is! Kies jullie favoriete foto en geef deze in een van onze unieke fotolijsten. Of laat de foto afdrukken op Photo Blocks, zodat hij hem ergens neer kan zetten. Zo ziet je vaders werkplek er gelijk een stuk gezelliger uit! Nu met 20% korting met de code VADER2023.

Gepersonaliseerde Vaderdagkado’s doen het altijd goed

Vaderdag-blog-cadeau-persoonlijk

Rondjes touren met zijn nieuwste motor, elk weekend een balletje trappen bij de club of zijn bijzondere gerechten van de barbecue proeven. Welke hobby jouw vader ook heeft, maak het tastbaar met wanddecoratie. Houdt hij bijvoorbeeld enorm van auto’s? Laat dan een foto van zijn favoriete wagen afdrukken op één van onze wanddecoraties. Wat dacht je van een foto op dibond of achter plexiglas? Met het afdrukken van zijn hobby op wanddecoratie, ben jij er zeker van dat dit het meest persoonlijke Vaderdag kado ooit is én dat jouw vader zich speciaal voelt.

Heb je een leuke en originele foto gevonden?
Bestel nu jouw Vaderdag cadeau met 20% korting!

Tot en met 18 juni ontvang je maar liefst 20% korting op al onze wanddecoratie met de kortingscode VADER2023.

vaderdag-2023-korting-wanddecoraties-vaderdagcadeau