Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Wij hebben groot formaat fotoboeken!

Geef je foto's de ruimte

Ben jij ook zo’n fan van een groot fotoboek waarin je herinneringen alle ruimte krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

We hebben een nieuw groot formaat fotoboek aan de collectie toegevoegd. Vanaf nu bestel je naast onze staande en liggende fotoboeken ook ons Premium Fotoboek in een groot formaat van 25×25. Hoe leuk is dat!

Stapel vierkante fotoboeken
Vierkant fotoboeken
Wij vieren vierkant! Kies uit 4 formaten

Nieuw! Het 25×25 Premium Fotoboek

Is jouw favoriete fotoboek vierkant? Ons Premium Fotoboek kan je vanaf nu ook in het formaat 25×25 bestellen. Dat betekent dat je nu keuze hebt uit 4 verschillende vierkante formaten, namelijk: 15×15, 20×20, 25×25 en 30×30.

Naast onze vierkante fotoboeken, hebben wij ook groot formaat fotoboeken voor zowel liggende als staande albums. Zo heb je keuze uit de volgende formaten:

Liggende fotoboeken15×20, 20×30 en 30×45
Staande fotoboeken30×20

 

*Deze groot formaat fotoboeken zijn beschikbaar voor al onze Premium, Premium Plus en Professional fotoboeken. 

De Professional
Hét fotoboek voor de meest bijzondere momenten 

Wanneer je op zoek bent naar een luxe trouwalbum of een extra speciaal baby fotoboek, neem dan eens een kijkje bij onze Professional lijn. De verdikte pagina’s, het lay-flat design en het professionele fotopapier geven jouw foto’s een museale uitstraling.

Daarnaast zijn ook de kaften verre van alledaags. Zo kun je kiezen uit verschillende covers met verschillende materialen zoals leer en linnen, maar ook uit een plexiglas cover. Ook kan je kiezen uit een van onze Deluxe covers waarbij een foto in de kaft wordt ingelegd. Hiermee creëer je het meest prachtige fotoboek voor de meest bijzondere momenten.

premium plus fotoboek met custom box
De Professional Het pareltje onder de fotoboeken
Groot formaat fotoboeken-extra toevoeging

Wat is er allemaal mogelijk op groot formaat fotoboeken?

Naast dat je super veel keuze hebt uit de covermogelijkheden op een groot formaat fotoboek, zijn er ook verschillende manieren om je fotoboek net dat beetje extra te geven en te personaliseren. 

  • Embossing – bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie (beschikbaar in de kleuren goud en zilver). Dit is mogelijk op vrijwel alle covermaterialen. Bij embossing staat het lettertype vast.
  • Lasertekst – bij lasertekst wordt jouw tekst en/of ontwerp in het materiaal van de cover gelaserd. Dit kan een bijzondere lettertype of uniek design zijn. Helaas is dit niet mogelijk op elke cover. Kijk op deze pagina op welke covers dit wel mogelijk is. 
  • Plexiglas cover – een plexiglas cover laat jouw fotoboek er nog meer uitspringen. Het geeft diepte aan de foto en zorgt voor een moderne uitstraling. Kies voor gespiegeld of ontspiegeld plexiglas én maak jouw fotoboek compleet.