Decemberactie! Krijg heel veel korting op jouw kerstcadeaus bij het gebruik van de code DECEMBER2022 en DECEMBERKAL2022 . Lees hier meer over de actie.

Decemberactie! Krijg heel veel korting op jouw kerstcadeaus bij het gebruik van de code DECEMBER2022 en DECEMBERKAL2022 . Lees hier meer over de actie.

Terug naar FAQ overzicht

Hoe installeer ik de Profotonet Book Designer op mijn computer?

De Profotonet Book Designer is een zeer uitgebreid en comfortabel softwarepakket voor Windows en Mac. Ben je nog beginner of inmiddels gevorderde ontwerper; de software biedt mogelijkheden voor iedere fotograaf. Download direct en ontdek hoe eenvoudig het werkt.

Je moet eerst onze fotoboeksoftware op je computer installeren voordat je kunt beginnen met het maken van een fotoboek. Dat is fijn, want zo werk je met de maximale snelheid van je computer en hoef je pas tijdens het bestellen alles te uploaden.

1. Download de Book Designer
  2. Installeer de software volgens de instructies op het scherm.
  3. Start de software en begin met je fotoboek te ontwerpen.