Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Hardcover fotoboek 15x15 | Profotonet
Hardcover fotoboek 15x15 | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 15×15

vanaf: €21,00
Beoordelingen 9,5 / 10 56 klanten
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Wil jij je meest dierbare momenten op een unieke manier vastleggen? Met de compact fotoboeken van 15x15 bij Profotonet beleef je uitmuntende kwaliteit. Verken de diverse creatieve mogelijkheden en ontwerp jouw fotoboek 15x15 helemaal naar jouw persoonlijke smaak.

Fotoboek 15x15 | Fotoboeken | Profotonet

Fotoalbum 15×15 variaties

Ontdek de verscheidenheid aan variaties die beschikbaar zijn voor een fotoalbum in het formaat 15×15. Bij Profotonet worden onze 15×15 fotoboeken met zorg vervaardigd op kwalitatief fotopapier, is er een ruime keuze aan unieke covermaterialen en ontvang je altijd een standaard vlakliggend ontwerp. Alvast inspiratie op doen voor het maken van een klein fotoboek? Bekijk het hier: 

Premium Fotoboek 15×15

Kies voor ons Premium Softcover fotoboek 15×15 of Premium Hardcover fotoboek 15×15, waarbij we gebruikmaken van Fujifilm HD Album fotopapier. Hier worden jouw foto’s niet digitaal afgedrukt, maar belicht op fotochemisch papier. Het resultaat? Beelden die haarscherp zijn met soepele overgangen. Of je nu de voorkeur geeft aan een premium Softcover of een stevige Hardcover voor jouw fotoboek 15×15, wij staan garant voor hoogwaardige kwaliteit die jouw herinneringen tot leven brengt.

Unieke kaftmaterialen

Ontdek diverse kaftmaterialen voor fotoboeken in het formaat 15×15. Van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Kies uit lederen, linnen, vinyl of suède omslagen. Voor een persoonlijke touch ga je voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Persoonlijke functies voor jouw fotoalbum

Maak jouw fotoboek extra bijzonder met unieke features zoals embossing of lasertekst. Bij het ambachtelijke proces van embossing worden loden letters met precisie in het materiaal gedrukt. Dit resulteert in een blijvend reliëf op de cover.

In het geval van lasertekst bieden we de mogelijkheid om te kiezen uit unieke lettertypes of om je eigen ontwerp met uiterste precisie in de vierkante cover te laten laseren. Hierdoor wordt jouw fotoboek voorzien van een persoonlijk en artistiek tintje.

Fotoboek 15x15 met embossing | Profotonet

Direct een fotoboek 15×15 maken

Leg jouw herinneringen vast en ontwerp direct jouw fotoboek 15×15. Met onze intuïtieve album designer is het eenvoudig om bij Profotonet een fotoboek te maken. Kies uit onze standaardopties of laat je creativiteit de vrije loop.

Na het voltooien van je bestelling kun je ervoor kiezen om je fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en een snelle levertijd, zodat jouw fotoboek een waardevolle herinnering wordt!