Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Fotoboek 15x20 met plexiglas cover
Fotoboek 15x20 met plexiglas cover
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 15×20

vanaf: €26,00
Beoordelingen 9,5 / 10 56 klanten
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Bundel je kostbare herinneringen in een klein fotoboekje. Bij Profotonet maak je fotoboeken van topkwaliteit. Verken de mogelijkheden en ontwerp jouw eigen A5 fotoboek.

Premium softcover fotoboek 15x20 | Profotonet

Premium Softcover fotoboek 15×20

Een Premium Hardcover fotoboek 15×20 kies je voor het beste kwaliteit fotoboek met een zachte kaft. Standaard vlakliggende pagina’s en belicht op professioneel Fujifilm Lustre Album paper.

Premium hardcover fotoboek 20x20 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 15×20

Een Premium Hardcover fotoboek 20×30 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium Hardcover fotoboek 15x15 | Profotonet

A5 fotoboek variaties

Haal je mooiste herinneringen in huis met onze fotoboeken in het formaat 15×20. Deze fotoboeken zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen. Zo kun je deze herinneringen op ieder moment delen met wie dan ook!

Bij Profotonet worden onze fotoalbums op echt professioneel fotopapier gemaakt, kan je kiezen uit talloze unieke coverkleuren en zijn de pagina’s standaard vlakliggend. Maak je fotoboek extra persoonlijke met een fotocover, embossing of kies voor een eigen ontwerp lasertekst. Zo maak je jouw fotoboek helemaal naar smaak! 

Premium A5 fotoalbum

Onze Premium fotoboeken 15×20 worden gemaakt met echt professioneel fotopapier van Fujifilm. Dit houdt in dat je foto’s niet op digitale wijze worden geprint; in plaats daarvan worden ze professioneel belicht voor extra scherpe beelden met vloeiende overgangen en sprekende kleuren. Of je nu kiest voor een Premium Softcover of Premium Hardcover fotoboek in A5 formaat, je bent verzekerd van de hoge kwaliteit.

Kies een cover voor jouw boek

Bij Profotonet zijn er talloze covercollecties en -kleuren waar je uit kan kiezen om een perfect A5 formaat fotoboek te maken. De keuzemogelijkheden variëren van linnen tot vinyl en van lederen tot fotocover. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Personaliseer je A5-fotoboek

Voeg een persoonlijk touch toe aan je fotoboek door te kiezen voor klassieke embossing of unieke lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gedrukt, met of zonder folie. Dit resulteert in een blijvend reliëf op de cover, wat een luxueuze uitstraling geeft.

Met lasertekst kun je kiezen voor een speciaal lettertype of je eigen ontwerp op het fotoboek. Met behulp van een laser-graveermachine graveren we nauwkeurig jouw tekst of ontwerp in de A5-cover.

Fotoboek 15x20 opengeslagen