Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Fotoboek 20x20 maken | Profotonet
Fotoboek 20x20 maken | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 20×20

vanaf: €30,00
Beoordelingen 9,4 / 10 905 klanten
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een fotoboek met het formaat 20x20? Bij Profotonet maak je fotoboeken van de hoogste kwaliteit. Ontdek onze talloze opties en ontwerp je fotoboek 20x20 naar eigen wens.

Premium hardcover fotoboek 20×20 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 20×20

Een premium hardcover fotoboek 20×20 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium softcover fotoboek 20x20 | Profotonet

Premium Softcover fotoboek 20×20

Met een Premium Softcover fotoboek 20×20 kies je voor het beste kwaliteit fotoboek met een zachte kaft. Zo is het fotoboek standaard vlakliggend en worden je foto’s belicht op professioneel fotopapier.

Premium Plus fotoboek 20×20 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 20×20

Een Premium Plus fotoboek 20×20 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Professional fotoboek 20x20 | Profotonet

Professional fotoboek 20×20

De Professional fotoboeken zijn het pareltje onder fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Fotoalbum variaties 20x20 | Profotonet

Fotoalbum 20×20 variaties

Herinneringen zijn van onschatbare waarde. Onze fotoboeken in het formaat 20×20 zijn de ideale manier om deze bijzondere momenten te koesteren. Bij Profotonet worden onze fotoalbums 20×20 op echt fotopapier gemaakt, zijn voorzien van unieke covermaterialen en worden standaard vlakliggend geleverd. Daarnaast heb je keuze uit meerdere variaties om jouw boek persoonlijk te maken.

Premium fotoboek 20×20

Onze Premium fotoboeken 20×20 worden gemaakt met Fujifilm HD Album fotopapier. Dit betekent dat je foto’s niet digitaal worden gedrukt, maar worden belicht op fotochemisch papier voor scherpe beelden met vloeiende overgangen. Of je nu kiest voor een Premium Softcover of Premium Hardcover fotoboek 20×20, je bent verzekerd van topkwaliteit.

Premium Plus fotoboek 20×20

Kies voor een upgrade van ons Premium fotoboek en ga voor het Premium Plus fotoboek in het vierkant 20×20 formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Stuk voor stuk handgemaakt door onze eigen professionele boekbinders.

Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album versterkt met een laagje museumkarton, waardoor ze een nog luxueuzere uitstraling krijgen. Zonder twijfel dé manier om elk bijzonder moment op een schitterende wijze vast te leggen.

Professioneel fotoboek in formaat 20×20

Een professioneel fotoalbum 20×20 is het pronkstuk onder de handzame fotoboeken. Wat dit vierkante fotoboek echt bijzonder maakt, is dat we enkele unieke kaftopties standaard in de prijs hebben opgenomen. Je kunt hierbij denken aan onze Deluxe covers met ingelegde foto of een fotocover achter plexiglas.

Kies je voor ons professioneel fotoboek in het formaat 20×20, dan heb je ruime keuze uit luxe upgrades. Denk hierbij aan extra verdikte pagina’s, een met foam gevulde kaft en linnen schutbladen. Wil je jouw fotoboek extra goed beschermen? Kies dan voor een luxe fotoboek bewaarbox.

Covercollecties

Bij Profotonet zijn er diverse covercollecties beschikbaar voor fotoalbums in het formaat 20×20. De keuzemogelijkheden variëren van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Zo kun je onder andere kiezen uit een lederen, linnen, vinyl of een suède omslag. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke features aan je fotoalbum

Geef je boek een extra persoonlijk tintje door te kiezen voor unieke features als embossing of lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie. Dit creëert een permanent reliëf op de cover en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Bij lastertekst kun je kiezen voor een bijzonder lettertype of een eigen ontwerp op je fotoboek. Met een laser-graveermachine laseren wij nauwkeurig jouw tekst of design in de vierkante cover.

Features fotoalbum 20x20 | Profotonet

Maak direct jouw fotoboek 20×20

Tijd om jouw herinneringen vast te leggen en jouw fotoboek 20×20 te maken! Dankzij onze intuïtieve album designer is het maken van een fotoboek bij Profotonet zeer eenvoudig. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp te creëren of te kiezen uit onze standaardopties.

Nadat jij je bestelling compleet hebt kun je ervoor kiezen om jouw fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij één van de geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en snelle levertijd om ervoor te zorgen dat jouw fotoalbum een waardevolle herinnering wordt!