Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Premium fotoboek 20×30 | Profotonet
Premium fotoboek 20×30 | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 20×30

vanaf: €36,00
Beoordelingen 9,5 / 10 56 klanten
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een liggend fotoboek? Bij Profotonet maak je fotoalbums van de hoogste kwaliteit. Ontdek onze talloze opties en ontwerp een a4 fotoboek naar eigen wens.

Premium Hardcover 30x30 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 20×30

Een Premium Hardcover fotoboek 20×30 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium softcover fotoboek 15x20 | Profotonet

Premium Softcover fotoboek 20×30

Met een Premium Softcover fotoboek 20×30 kies je voor het beste kwaliteit fotoboek met een zachte kaft. Zo is het fotoboek standaard vlakliggend en worden je foto’s belicht op professioneel fotopapier.

Premium Plus fotoboek 20×20 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 20×30

Een Premium Plus fotoboek 20×30 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Opengeslagen fotoboek 20x30 | Profotonet

A4 fotoboek variaties

Herinneringen zijn van onschatbare waarde. Onze fotoboeken in het formaat 20×30 zijn de ideale manier om deze bijzondere momenten te koesteren. Bij Profotonet worden onze fotoalbums op echt fotopapier gemaakt, zijn voorzien van unieke covermaterialen en worden standaard vlakliggend geleverd. Daarnaast heb je keuze uit meerdere variaties om jouw boek persoonlijk te maken.

Premium A4 fotoalbum

Onze Premium fotoboeken 20×30 worden gemaakt met Fujifilm HD Album fotopapier. Dit betekent dat je foto’s niet digitaal worden gedrukt, maar worden belicht op fotochemisch papier voor scherpe beelden met vloeiende overgangen. Of je nu kiest voor een Premium Softcover of Premium Hardcover fotoboek in A4 formaat, je bent verzekerd van topkwaliteit.

Premium Plus fotoboek A4

Kies voor een upgrade en ga voor het Premium Plus fotoboek in 20×30 (A4) formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Stuk voor stuk handgemaakt door onze eigen professionele boekbinders.

Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album versterkt met een laagje museumkarton, waardoor ze een nog luxueuzere uitstraling krijgen. Zonder twijfel dé manier om elk bijzonder moment op een schitterende wijze vast te leggen.

Kies een cover voor jouw boek

Bij Profotonet zijn er diverse covercollecties beschikbaar voor fotoalbums in A4-formaat. De keuzemogelijkheden variëren van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Zo kun je onder andere kiezen uit een lederen, linnen, vinyl of een suède omslag. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke features aan je fotoalbum

Geef je boek een extra persoonlijk tintje door te kiezen voor unieke features als embossing of lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie. Dit creëert een permanent reliëf op de cover en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Bij lasertekst kun je kiezen voor een bijzonder lettertype of een eigen ontwerp op je fotoboek. Met een laser-graveermachine laseren wij nauwkeurig jouw tekst of design in de A4 cover.

Fotoboek 20x30 met embossing | Profotonet

Maak direct jouw fotoboek 20×30

Tijd om jouw herinneringen vast te leggen en jouw A4 fotoalbum te maken! Dankzij onze intuïtieve album designer is het maken van een fotoboek bij Profotonet zeer eenvoudig. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp te creëren of te kiezen uit onze standaardopties.

Nadat jij je bestelling compleet hebt, kun je ervoor kiezen om jouw fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij één van de geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en snelle levertijd om ervoor te zorgen dat jouw fotoalbum een waardevolle herinnering wordt!