Profotonet Beoordelingen 9 / 10 3020 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Premium Hardcover Fotoboek 25×25 | Profotonet
Premium Hardcover Fotoboek 25×25 | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 25×25

vanaf: €59,00

Ben je op zoek naar een unieke manier om je meest dierbare momenten vast te leggen? Met de fotoboeken van 25x25 bij Profotonet geniet je van je favoriete belevenissen in topkwaliteit. Verken alle creatieve mogelijkheden en ontwerp jouw fotoboek 25x25 helemaal naar eigen smaak.

Premium Hardcover 30x30 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 25×25

Een Premium Hardcover fotoboek 25×25 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium Plus fotoboek 30x30 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 25×25

Een Premium Plus fotoboek 25×25 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Professional fotoboek 30x30 | Profotonet

Professional fotoboek 25×25

De Professional fotoboeken zijn het pareltje onder fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Fotoboeken stapel 25x25

Fotoalbum 25×25 variaties

Ontdek de ruime mogelijkheden om een fotoalbum in het formaat 25×25 te maken. Bij Profotonet worden onze 25×25 fotoboeken tot in de puntjes ontwikkeld naar prachtige eindproducten. Zo heb je talloze keuze aan coverkleuren, kan je kiezen uit verschillende personalisatiemogelijkheden én worden de foto’s belicht op professioneel fotopapier. Daarnaast zijn onze fotoboeken standaard vlakliggend!

Premium Hardcover Fotoboek 25×25

Een Premium Hardcover fotoboek 25×25 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium Plus fotoboek 25×25

Kies voor een upgrade en ga voor het Premium Plus fotoboek in 25×25 vierkant formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Stuk voor stuk handgemaakt door onze eigen professionele boekbinders.

Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album versterkt met een laagje museumkarton, waardoor ze een nog luxueuzere uitstraling krijgen. Zonder twijfel dé manier om elk bijzonder moment op een schitterende wijze vast te leggen.

Professioneel fotoboek in formaat 25×25

Een professioneel fotoalbum 25×25 cm is het pronkstuk onder de fotoboeken. Wat dit fotoboek echt bijzonder maakt, is dat we enkele unieke kaftopties standaard in de prijs hebben opgenomen. Je kunt hierbij denken aan onze Deluxe covers met ingelegde foto’s of een fotocover achter plexiglas.

Kies je voor ons professioneel fotoboek in het formaat 25×25, dan heb je ruime keuze uit luxe upgrades. Denk hierbij aan extra verdikte pagina’s, een met foam gevulde kaft en linnen schutbladen. Wil je jouw fotoboek extra goed beschermen? Kies dan ook voor een luxe fotoboek bewaarbox!

Unieke kaftmaterialen

Verken talloze kaftmaterialen voor fotoboeken in het formaat 25×25. Ontdek keuzes zoals lederen, linnen, vinyl of suède omslagen. Kies tussen sprankelend roze en een stoer leerlook bruin of ga voor moderne beigetint. Voor een persoonlijke twist kan je kiezen voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke elementen voor jouw persoonlijke fotoboek.

Maak jouw fotoboek extra bijzonder met een luxe embossing of eigen ontwerp lasertekst. Bij een embossing op de voorkant worden loden letters met precisie in het materiaal gedrukt. Dit resulteert in een blijvend reliëf op de cover.

In het geval van lasertekst kan je alles wat je wilt op de voorkant van de cover laseren. Van unieke lettertypes tot een eigen ontwerp logo of illustratie. Hierdoor wordt jouw fotoboek voorzien van een persoonlijk en artistiek tintje.

Fotoboek 25x25 met lasertekst | Profotonet

Direct een fotoboek 25×25 maken

Vang jouw herinneringen in beeld en ontwerp direct jouw 25×25 fotoboek. Met onze handige album designer is het simpel om bij Profotonet jouw eigen fotoboek samen te stellen. Maak een keuze uit onze standaardopties of laat je creativiteit de vrije loop.

Nadat je je bestelling hebt afgerond, heb je de mogelijkheid om je fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet, of bij geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij bieden garantie, topkwaliteit en snelle levering, zodat jouw fotoboek een waardevolle herinnering wordt!