Profotonet Beoordelingen 9 / 10 3020 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Ontvang 20% korting op onze duurzame premium fotoboeken met de code FOTOBOEK2024. Lees hier meer over de actie.  💚

Vierkant fotoboek 30x30 | Profotonet
Vierkant fotoboek 30x30 | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 30×30

vanaf: €69,00

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een groot vierkant fotoboek? Bij Profotonet maak je vierkante albums van de hoogste kwaliteit. Ontdek onze talloze opties en ontwerp je 30x30 fotoboek naar eigen wens.

Premium Hardcover 30x30 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 30×30

Een Premium Hardcover fotoboek 30×30 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium Plus fotoboek 30x30 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 30×30

Een Premium Plus fotoboek 30×30 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Professional fotoboek 30x30 | Profotonet

Professional fotoboek 30×30

De Professional fotoboeken zijn het pareltje onder fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Stapel fotoboeken 30x30 | Profotonet

Fotoalbum 30×30 variaties

Herinneringen zijn van onschatbare waarde. Onze fotoboeken in het formaat 30×30 zijn de ideale manier om deze bijzondere momenten te koesteren. Bij Profotonet worden onze fotoalbums op echt fotopapier gemaakt, zijn voorzien van unieke covermaterialen en worden standaard vlakliggend geleverd. Daarnaast heb je keuze uit meerdere variaties om jouw boek persoonlijk te maken.

Premium fotoalbum 30×30

Onze Premium fotoboeken 30×30 worden gemaakt met Fujifilm HD Album fotopapier. Dit betekent dat je foto’s niet digitaal worden gedrukt, maar worden belicht op fotochemisch papier voor scherpe beelden met vloeiende overgangen. Of je nu kiest voor een Premium Softcover of Premium Hardcover fotoboek 30×30, je bent verzekerd van topkwaliteit.

30×30 Premium Plus fotoboek

Kies voor een upgrade en ga voor het Premium Plus fotoboek in het vierkante 30×30 formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Stuk voor stuk handgemaakt door onze eigen professionele boekbinders.

Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album versterkt met een laagje museumkarton, waardoor ze een nog luxueuzere uitstraling krijgen. Zonder twijfel dé manier om elk bijzonder moment op een schitterende wijze vast te leggen.

Professioneel fotoboek in formaat 30×30

Een professioneel fotoalbum 30×30 cm is het pronkstuk onder de handzame fotoboeken. Wat dit vierkante fotoboek echt bijzonder maakt, is dat we enkele unieke kaftopties standaard in de prijs hebben opgenomen. Je kunt hierbij denken aan onze Deluxe covers met ingelegde foto’s of een fotocover achter plexiglas.

Kies je voor ons professioneel fotoboek in het formaat 30×30, dan heb je ruime keuze uit luxe upgrades. Denk hierbij aan extra verdikte pagina’s, een met foam gevulde kaft en linnen schutbladen. Wil je jouw fotoboek extra goed beschermen? Kies dan voor een luxe fotoboek bewaarbox!

Kies een cover voor jouw boek

Bij Profotonet zijn er diverse covercollecties beschikbaar voor fotoalbums in het formaat 30×30. De keuzemogelijkheden variëren van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Zo kun je onder andere kiezen uit een lederen, linnen, vinyl of een suède omslag. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke features aan je fotoalbum

Geef je boek een extra persoonlijk tintje door te kiezen voor unieke features als embossing of lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie. Dit creëert een permanent reliëf op de cover en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Bij lastertekst kun je kiezen voor een bijzonder lettertype of een eigen ontwerp op je fotoboek. Met een laser-graveermachine laseren wij nauwkeurig jouw tekst of design in de vierkante cover.

Fotoboek 30x30 met lasertekst | Profotonet

Maak direct jouw fotoboek 30×30

Tijd om jouw herinneringen vast te leggen en jouw 30x30cm fotoalbum te maken! Dankzij onze intuïtieve album designer is het maken van een groot fotoboek bij Profotonet zeer eenvoudig. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp te creëren of te kiezen uit onze standaardopties.

Nadat jij je bestelling compleet hebt kun je ervoor kiezen om jouw fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij één van de geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en snelle levertijd om ervoor te zorgen dat jouw fotoalbum een waardevolle herinnering wordt!