Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Fotoboek 30x40 | Profotonet
Fotoboek 30x40 | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 30×40

vanaf: €173,00
Beoordelingen 9,5 / 10 56 klanten
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een groot liggend fotoboek? Bij Profotonet maak je boeken van de hoogste kwaliteit. Ontdek onze talloze opties en ontwerp je 30x40 fotoboek naar eigen wens.

Premium Plus fotoboek 30x40 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 30×40

Een Premium Plus fotoboek 30×40 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Professional fotoboek 30x30 | Profotonet

Professional fotoboek 30×40

De Professional fotoboeken zijn het pareltje onder fotoboeken en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht de mooiste vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Premium Plus fotoboek 30x40 | Profotonet

Fotoalbum 30×40 variaties

Jouw herinneringen zijn van onschatbare waarde. Onze fotoboeken met 30×40 formaat zijn de perfecte manier om deze bijzondere momenten te koesteren. Bij Profotonet worden alle fotoboeken op echt fotopapier gemaakt en kies je zelf uit unieke covers. Daarnaast worden de fotoboeken standaard vlakliggend geleverd. Ook heb je keuze uit meerdere variaties om jouw boek helemaal passend te maken.

30×40 Premium Plus fotoboek

Kies voor een mooie upgrade en ga voor het Premium Plus fotoboek in 30×40 formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Stuk voor stuk handgemaakt door onze eigen professionele boekbinders.

Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album versterkt met een laagje museumkarton, waardoor ze een nog luxueuzere uitstraling krijgen. Zonder twijfel dé manier om elk bijzonder moment op een schitterende wijze vast te leggen.

Professioneel fotoboek in formaat 30×40

Een professioneel fotoalbum 30×40 cm is het pronkstuk onder de fotoboeken. Wat dit fotoboek echt bijzonder maakt, is dat we enkele unieke kaftopties standaard in de prijs hebben opgenomen. Je kunt hierbij denken aan onze Deluxe covers met ingelegde foto’s of een fotocover achter plexiglas.

Kies je voor ons professioneel fotoboek in het formaat 30×40, dan heb je ruime keuze uit luxe upgrades. Denk hierbij aan extra verdikte pagina’s, een met foam gevulde kaft en linnen schutbladen. Wil je jouw fotoboek extra goed beschermen? Kies dan ook voor een luxe fotoboek bewaarbox!

Kies een cover voor jouw boek

Bij Profotonet zijn er diverse covercollecties beschikbaar voor fotoalbums in het formaat 30×40. De keuzemogelijkheden variëren van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Zo kun je onder andere kiezen uit een lederen, linnen, vinyl of een suède omslag. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke features aan je fotoboek

Geef je boek een extra persoonlijk tintje door te kiezen voor unieke features als embossing of lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie. Dit creëert een permanent reliëf op de cover en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Bij lasertekst kun je kiezen voor een bijzonder lettertype of een eigen ontwerp op je fotoboek. Met een laser-graveermachine laseren wij nauwkeurig jouw tekst of design in de cover.

Premium Plus fotoboek 30x40 | Profotonet

Maak direct jouw 30×40 fotoalbum

Tijd om jouw herinneringen vast te leggen en jouw 30x40cm fotoalbum te maken! Dankzij onze intuïtieve album designer is het maken van een groot fotoboek bij Profotonet zeer eenvoudig. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp te creëren of te kiezen uit onze standaardopties.

Nadat jij je bestelling compleet hebt kun je ervoor kiezen om jouw fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij één van de geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en snelle levertijd om ervoor te zorgen dat jouw fotoalbum een waardevolle herinnering wordt!