Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Fotoboek 15x20 met plexiglas cover
Fotoboek 15x20 met plexiglas cover
Terug naar Themafotoboek

Fotoboek 30×45

vanaf: €87,00
Beoordelingen 9,5 / 10 56 klanten
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Voordelige prijs
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een groot liggend fotoboek? Bij Profotonet maak je grote fotoboeken van de hoogste kwaliteit. Ontdek onze talloze opties en ontwerp je een liggende fotoboek naar eigen wens.

Premium Hardcover 30x30 | Profotonet

Premium Hardcover fotoboek 30×45

Een Premium Hardcover fotoboek 30×45 maak je makkelijk en snel bij Profotonet. Hoog kwaliteit, echt fotopapier en standaard vlakliggend geleverd. Duurzaam geproduceerd mét CO2-compensatie!

Premium Plus fotoboek 20×20 | Profotonet

Premium Plus fotoboek 30×45

Een Premium Plus fotoboek 30×45 is een upgrade van een Premium fotoboek en in alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd. Met recht een prachtige vereeuwiging van ieder speciaal moment.

Fotoboek 30x45 opengeslagen | Profotonet

Fotoalbum 30×45 variaties

Onze liggende fotoboeken in het formaat 30×45 zijn de ideale manier om jouw favoriete herinneringen te koesteren. Zo heb je alle ruimte om jouw mooiste foto’s een perfect plekje te geven. Bij Profotonet kan je kiezen uit talloze coverkleuren, worden onze fotoalbums op echt fotopapier geproduceerd en zijn de pagina’s van het fotoboek standaard vlakliggend zodat je foto’s niet worden gestuurd door een bolling middenin het boek. Daarnaast heb je keuze uit meerdere variaties om jouw boek persoonlijk te maken.

Premium fotoboek 30×45

Onze Premium fotoboeken 30×45 worden niet digitaal worden gedrukt, maar worden belicht op professioneel fotopapier. Hiermee krijg je haarscherpe beelden met vloeiende overgangen en sprekende kleuren. Zo ben jij verzekerd van topkwaliteit!

Premium Plus fotoboek 30×45

Kies voor een upgrade en ga voor het Premium Plus fotoboek in het 30×45 formaat. Hierbij geniet je van uitzonderlijke kwaliteit en bijzondere boekcovers. Bovendien worden de pagina’s van het Premium Plus album verdikt met een dun laagje museumkarton, waardoor ze een extra luxe uitstraling krijgen.

Kies een cover voor jouw fotoboek

Bij Profotonet zijn er diverse covercollecties beschikbaar voor fotoalbums in liggend formaat. De keuzemogelijkheden variëren van tijdloos en elegant tot modern en creatief. Zo kun je onder andere kiezen uit een lederen, linnen of een vinyl omslag. Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijke omslag? Kies dan voor een fotocover op papier, linnen of achter plexiglas.

Unieke features aan je fotoalbum

Maak je fotoboek extra persoonlijk met de unieke toevoegingen als embossing of lasertekst. Bij embossing worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie. Dit creëert een permanent reliëf op de cover en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Bij lasertekst kun je kiezen voor een bijzonder lettertype of een eigen ontwerp op je fotoboek. Met een laser-graveermachine laseren wij nauwkeurig jouw tekst of design in het 30×45 fotoboek.

Maak direct jouw fotoboek 30×45

Tijd om jouw herinneringen vast te leggen en jouw 30×45 fotoalbum te maken! Dankzij onze handige album designer is het maken van een groot fotoboek bij Profotonet zeer eenvoudig. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp te creëren of te kiezen uit onze standaardopties.

Nadat jij je bestelling compleet hebt, kun je ervoor kiezen om jouw fotoalbum thuis te laten bezorgen, kosteloos op te halen bij Profotonet of bij één van de geselecteerde Kamera Express-winkels. Wij combineren garantie, topkwaliteit en snelle levertijd om ervoor te zorgen dat jouw fotoalbum een waardevolle herinnering wordt!