Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

stapel-fotoboeken-jaarboek-duurzaam-fotoboek (2)
fotojaarboek-meerdere-fotoboeken-plexiglascover
jaarboek vakantie
Jaarboek stel
Jaarboek vrienden
stapel-fotoboeken-jaarboek-duurzaam-fotoboek (2)
fotojaarboek-meerdere-fotoboeken-plexiglascover
jaarboek vakantie
Jaarboek stel
Jaarboek vrienden
Terug naar Themafotoboek

Jaarboek

vanaf: €21,00
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Hoogste kwaliteit fotopapier
  • Volledig vlakliggende pagina's
  • Geen barcodes of logo's
  • Gratis fotocover, linnen, of leer omslag
  • Productietijd: 7 werkdagen
    Productietijd: 7 werkdagen

Het mooiste fotoboek voor al je vakantiefoto’s bestel je bij Profotonet. Tover je favoriete vakantiefoto’s om tot een prachtig fotoboek. Een vakantiealbum is een verzameling van de beste herinneringen waarmee je het reisgevoel herbeleeft. De allermooiste foto’s van je reizen, waarbij je heerlijk weg kunt dromen.

jaarboek gezin

Kijk terug op een prachtig jaar

Wat zijn jouw mooiste herinneringen van het afgelopen jaar? De eerste ontwikkelingen van je pasgeboren kindje, dierbare momenten met vrienden of een succesvolle schoolperiode. Gedurende het jaar verzamel je de leukste foto’s. Geef deze gebeurtenissen een plekje in jouw jaarboek. Je kunt er zelfs een traditie van maken door elk jaar je foto’s in een fotojaarboek vast te leggen. Met een gepersonaliseerd jaarboek van Profotonet herbeleef je deze kostbare hoogtepunten.

Geniet op ieder moment van de mooiste herinneringen door van je favoriete foto’s een uniek fotoboek te maken. Het voordeel van een fotoalbum is dat alle bijzondere gebeurtenissen een plekje krijgen. De jaarboeken van Profotonet zijn speciaal ontworpen om jouw foto’s het best tot hun recht te laten komen dankzij de rijke kleuren en heldere details. Je foto’s springen van het blad!

Het mooiste jaarboek

Onze fotoalbums zijn verkozen tot de beste kwaliteit fotoboeken van 2023. Ten opzichte van andere deelnemers scoort Profotonet het hoogste op verschillende aspecten zoals de kleuren en scherpte van foto’s, de kaft, de afwerking van het boek en de snelle levertijd.

De perfecte fotoboeken voor een jaaralbum zijn het Premium fotoboek en Premium Plus fotoboek. Het Premium Plus fotoboek is een upgrade van het Premium fotoboek. Zo heb je met de Plus o.a. standaard verdikte pagina’s, extra opties in omslagmaterialen en foam in de cover. Kies uit verschillende omslagafwerkingen, formaten en papiersoorten zonder extra bijbetalen. Onze fotoboeken zijn ook standaard vlakliggend. Dit houdt in dat de linker- en rechterpagina één geheel vormen zonder een prominente lijn of bolling. Daarbij zetten wij nooit barcodes of logo’s op of in het album.

Via onze gebruiksvriendelijke online Album Designer maak je in slechts enkele stappen een persoonlijk fotoboek. Er zijn talloze mogelijkheden om exclusieve details toe te voegen. Maak je jaarboek uniek en persoonlijk door bijvoorbeeld je naam en het jaartal op de voorkant van het fotoboek te laten laseren of embossen.

Vlakliggend-premium-fotoboek

Verschillende unieke covermogelijkheden

Bij Profotonet heb je de keuze uit talloze unieke covermogelijkheden zoals een linnen of leren cover. Met meer dan 40 coverkleuren stel je je fotoboek helemaal naar wens samen en maak je van jouw jaarboek een echte eyecatcher. Of zet hét hoogtepunt van het jaar op de cover met een exclusieve plexiglas cover voor optische diepte. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Hoogste kwaliteit fotopapier

Bij de hoge-kwaliteit fotoboeken van Profotonet worden foto’s op Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier bedrukt. Dit houdt in dat de foto’s worden belicht op fotochemisch papier. Hier komen de scherpste foto’s uit voort voor de meest ultieme herbeleving van de mooiste momenten die je hebt vastgelegd.

Kies uit drie verschillende soorten Fujifilm HD Album fotopapier voor jouw fotoalbum: Glossy (glanzend), Lustre (halfmat/zijdeglans) of Velvet fotopapier (volledig mat). Geef je mooiste herinneringen weer in mat of glanzend!

personaliseren-lasertekst-embossing
Het Premium Plus fotoboek Hét fotoboek voor de mooiste momenten van het jaar
Jaarboek fotocover

Persoonlijk jaar fotoboek ontwerpen

Klaar om creatief aan de slag te gaan met je eigen jaarboek? Via de browser of onze gebruiksvriendelijke software stel je jouw fotojaarboek helemaal naar wens samen. Gebruik de standaard lay-outs of ga voor het snelle Smart Design. Het Smart Design verdeelt de foto’s over de pagina’s op basis van de geüploade foto’s. Kies de mooiste foto’s van het memorabele jaar die je wil vastleggen en start direct. Ontwerp vandaag nog je persoonlijke jaarboek en ontvang ‘m razendsnel in huis!

✔️ Hoogste kwaliteit fotoalbum
✔️ Jaarboek al vanaf €19,00