Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

klein-fotoboekje-hand-premium
klein-fotoboekje-hand-premium
Terug naar Themafotoboek

Klein fotoboekje

vanaf: €30,00
  • Kies uit 3 klein formaat fotoboekjes
  • Hoogste kwaliteit fotopapier met volledig vlakliggende pagina's
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie

Het maken van een groot formaat fotoboek biedt een unieke kans om kostbare herinneringen in prachtige, levensgrote beelden vast te leggen. Standaard vlakliggend, gedetailleerde foto's komen beter tot hun recht én altijd haarscherp.

Klein fotoboekje

Met een klein fotoboekje in het formaat 20×20, 30×20 of 20×30 heb je altijd je favoriete foto’s bij de hand. Zo hoef je niet eindeloos te scrollen door de honderden foto’s in de galerij van je telefoon. Je bladert namelijk alleen door je mooiste herinneringen in een hoogwaardig fotoboek.

Onze premium kleine fotoboeken worden altijd belicht op het allerbeste fotopapier van Fujifilm. Dit speciale fotopapier voor fotoboeken zorgt ervoor dat jouw foto’s haarscherp zijn en langer dan 75 jaar kleurecht blijven.

Onze fotoboeken zijn standaard vlakliggend. Hierdoor kan je jouw foto’s over twee pagina’s plaatsen, zonder dat ze worden onderbroken door een bolling in het midden! Daarnaast worden er geen barcodes geplaatst op of in het fotoboek, waardoor het boekje persoonlijk blijft.

klein-fotoboekje-opengeslagen
klein-fotoboekje-coverkleuren

Formaten van een klein fotoalbum

Al vanaf 28 euro maak je bij ons een klein fotoboekje. Je kan kiezen uit drie populaire formaten: 20×20, 20×30 en 30×20 én uit maar liefst 4 verschillende papiersoorten. Ga jij voor Fujifilm Lustre (halfmat), Fujifilm Silk (zijdeglans), Fujifilm Glossy (hoogglans) of Fuijfilm Velvet (diepmat)?

Maak de cover van je fotoboeken helemaal naar wens en kies uit meer dan 40 trendy coverkleuren om een uniek klein fotoalbum te ontwerpen voor jouw mooiste foto’s. Ontwerp bijvoorbeeld een baby fotoboek met de zachte kleuren uit de Liv of Pure Collection. Of droom terug naar jouw favoriete zonvakantie of weekendjes weg met de kleuren uit de Paradise of Sparkle Collection.

Wist je dat je ook een unieke fotoboek bewaarbox kan bestellen? Zo weet je zeker dat jouw persoonlijke fotoboek perfect wordt bewaard.

Covercollecties bij Profotonet

Mogelijkheden van een fotoboekje in klein formaat

Je kan op allerlei manieren een klein fotoboekje naar eigen smaak maken. Kies voor een lederen, linnen, vinyl of zachte velvet kaft. Personaliseer de cover bijvoorbeeld met een luxe embossing waarbij we de tekst met loden letters in het materiaal drukken of ga voor een eigen ontwerp lasertekst. Of plaats je allermooiste foto op de cover!

Een klein fotoboekje is ook leuk om cadeau te geven als persoonlijk kookboek. Zijn al jouw gasten altijd onder de indruk van jouw kookkunsten en vragen ze continu om het recept? Deel je favoriete recepten in een mini kookboek!

personaliseren-lasertekst-embossing
jaarboek-inspiratie-fotoboeken

Zelf een klein fotoboekje maken

Ben je met een groep op vakantie geweest? Ga een klein fotoboek maken met daarin de mooiste vakantiekiekjes. Of heb je een mooie bruiloft gehad en wil je deze dag met je familie en vrienden delen? Maak een klein fotoboekje (of een groot fotoboek) met daarin de mooiste momenten om nog jaren van te genieten. Laat je persoonlijke fotoboek bezorgen bij je thuis, of haal hem gratis op in één van de Kamera Express winkels. Binnen 7 werkdagen hebben wij jouw unieke fotoboek gemaakt!

Nu je alles weet over coverkleuren, personalisatiemogelijkheden en gelegenheden voor kleine fotoboekjes, is het tijd om met de inhoud aan de slag te gaan! Gebruik onze handige Album Designer om snel een minialbum te maken. Kies bijvoorbeeld voor Smart Design, waarbij je gewoon je favoriete foto’s selecteert en onze software een mooie indeling voor je fotoboek laat maken. Of plaats handmatig je foto’s in het fotoboek, precies zoals jij het wilt.