Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

mini-fotoboekje-maken-stapel
mini-fotoboekje-maken-stapel
Terug naar Themafotoboek

Mini fotoboekje

vanaf: €21,00
  • Kies uit 2 formaten mini fotoboekjes
  • Hoogste kwaliteit fotopapier met volledig vlakliggende pagina's
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie

Dit handige fotoboekje in vierkant of liggend formaat van Profotonet neem je makkelijk overal mee naartoe. Zo kun je eenvoudig al je favoriete foto’s met iedereen delen.

Mini fotoboekje

Ontdek onze high-end mini fotoboeken in de formaten 15×15 en 15×20. Met standaard vlakliggende pagina’s bieden deze fotoboeken een extra luxe aan jouw foto’s, doordat elke pagina naadloos op de volgende aansluit. Al jouw beelden worden vereeuwigd op het hoogste kwaliteit fotopapier, met sprekende kleuren die tot wel 75 jaar lang kleurecht blijven. Daarnaast zijn in 2023 onze mini fotoboeken bekroond als de beste kwaliteit fotoboeken, een erkenning die de aandacht vestigt op de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Ook bieden de mini fotoboeken meer dan alleen kwaliteit. Het compacte formaat is niet alleen handig om mee te nemen, maar ook perfect om te geven als cadeau aan vrienden of familie. Verras je dierbaren met een tastbare herinnering aan gedeelde momenten, verpakt in een mini fotoboek.

Vlakliggend-premium-plus-fotoboek
klein-fotoboekje-coverkleuren

Mogelijkheden met een mini fotoalbum

Maak al vanaf 19 euro een mini fotoboekje, voor jezelf of voor iemand anders. Met de formaten 15×15 of 15×20 heb je altijd je favoriete herinneringen in huis, maar dan in een handig formaat. 

Bij onze verschillende soorten fotoboeken kan je kiezen uit meer dan 40 uiteenlopende coverkleuren om een persoonlijke en uniek mini fotoalbum te ontwerpen met jouw mooiste foto’s. Maak van je fotoboek een feestje met de sprankelende kleuren uit de Sparkle Collection. Of droom terug naar jouw favoriete zonvakantie of weekendjes weg met de kleuren uit de Paradise of Liv Collection.

Je kan op allerlei manieren een mini fotoboekje naar wens maken. Personaliseer de cover bijvoorbeeld met een luxe embossing waarbij we de tekst met loden letters in het materiaal gedrukt is of ga voor een eigen ontwerp lasertekst. Ook kan je jouw favoriete foto op de cover plaatsen.

Welke coverkleur past het beste bij jouw mini fotoboekje?

Mini fotoboekje maken

Een fotoboek maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de gebruiksvriendelijke online software van Profotonet krijg je talloze mogelijkheden om makkelijk een gepersonaliseerd fotoboek te ontwerpen. Dankzij diverse pagina-indelingen kun je eenvoudig je foto’s in het fotoboek plaatsen. Bovendien is de Smart Design functie een handige optie. Hiermee kun je met gemak een prachtig fotoboek samenstellen. Deze slimme technologie analyseert jouw foto’s en creëert indelingen die perfect bij elkaar passen. Tegelijkertijd behoud je alle creatieve vrijheid om moeiteloos een fotoboek te maken dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Is jouw mini fotoalbum klaar? Laat hem bezorgen bij je thuis, of haal hem gratis op in één van de Kamera Express winkels. Binnen 7 werkdagen hebben wij jouw unieke fotoboek gemaakt!

jaarboek-inspiratie-fotoboeken