Besteloverzicht

Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Voorjaarsactie! 🌷 Laat jouw voorjaarsfoto’s bloeien met 20% korting. Gebruik de code VOORJAAR𝟐4. Bekijk de actie

Terug naar blog overzicht

Profotonet fotoboeken wederom als beste uit de test 2023!

5 juni 2024

De fotoboeken van Profotonet hebben ook dit jaar weer gewonnen in de categorie ‘beste kwaliteit’ in de fotoboekentest. Het is de 3e keer op rij dat Profotonet deze erkenning krijgt. De grote fotoboekentest wordt ieder jaar uitgevoerd door de onafhankelijke organisatie tipsfotoalbummaken.nl.

persbericht-bestekwaliteitfotoboek-2023-profotonet-fotoboeken

“Dat wij voor de derde keer de prijs ‘beste kwaliteit’ fotoboek hebben gewonnen, is een kroon op ons werk en een groot compliment”, aldus Raymond Luijks, General Manager van Profotonet. “Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het is dan ook geweldig dat we juist op dat punt als beste beoordeeld worden”, vertelt Luijks.

De fotoboeken van Profotonet hebben dit jaar voor de derde keer op rij de ‘beste kwaliteit fotoboek’ prijs gewonnen. Ook bij de twee voorgaande edities in 2019 en 2020 ontving Profotonet de prijs voor deze categorie. Luijks: “We zijn enorm dankbaar dat we ook dit jaar deze prijs hebben gewonnen. Ik ben trots op ons team dat elke dag er alles aan doet om alle beelden die bij ons binnenkomen te ontwikkelen tot high-end producten. Deze prijs geeft ons extra energie om dit te blijven doen.”

Elk jaar beoordeelt tipsfotoalbummaken.nl 37 verschillende fotoboeken aanbieders op kwaliteit, prijs, service, software en levertijd. Profotonet behaalde een totaalscore van 7,9. Op kwaliteit en levertijd werden de hoogste scores behaald. Als winnaar van de ‘beste kwaliteit’ fotoboek scoort Profotonet een tevredenstellende 8,4. En op levertijd scoort Profotonet maar liefst een 8,9! “Geweldige kleuren van de foto’s. Dat geldt ook voor huidskleuren” en “Mooi platliggend papier dat standaard wordt geleverd” waren enkele uitspraken van het testpanel. Ook waren ze lovend over de kwaliteit van de zwart-wit foto’s: “De allerbeste zwart-wit foto’s. Ze lijken in tegenstelling tot veel andere boeken echt te leven”, aldus het testpanel.