Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Verras jouw moeder met jullie lievelingsfoto! ❤️ Tijdelijk extra voordelig. Bekijk de actie.

Vierkant Premium fotoboek | Profotonet
Vierkant Premium fotoboek | Profotonet
Terug naar Themafotoboek

Vierkant fotoboek

vanaf: €21,00
  • Winnaar beste kwaliteit fotoboek 2023
  • Duurzaam geproduceerd met CO2-compensatie
  • Hoogste kwaliteit fotopapier en volledig vlakliggende pagina's
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Wil jij je kostbare herinneringen bundelen in een prachtig fotoalbum? Bij Profotonet maak je vierkante fotoboeken van de hoogste kwaliteit. Verken de vele mogelijkheden en ontwerp het vierkante fotoboek van je dromen.

Verschillende vierkanten fotoalbums

Jouw herinneringen zijn goud waard. Onze vierkante fotoboeken zijn de ideale schatkist voor die speciale momenten. Bij Profotonet drukken we elk fotoboek op echt fotopapier en kies je jouw favoriete unieke cover. Plus, onze fotoboeken komen standaard met prachtig vlakliggende pagina’s. Je hebt de keuze om jouw album helemaal eigen te maken!

Vierkant fotoalbum maken | Profotonet

Maak een 15×15 fotoboek

Maak een compact 15×15 album. Ideaal voor die kleine, maar oh zo fijne momenten die een speciaal plekje verdienen. Dit handzame kubusvormige fotoboek is perfect om mee te nemen en te delen met vrienden en familie. Laat je creativiteit de vrije loop en vul elke pagina met jouw kostbare herinneringen.

Aan de slag met een 20×20 fotoalbum

Ons 20×20 fotoalbum biedt de perfecte balans tussen grootte en intimiteit, waardoor het de ideale keuze is voor het vastleggen van al je avonturen. Dit vierkante boek is jouw canvas voor alle kleurrijke, vrolijke en ontroerende momenten die het leven te bieden heeft.

Aan de slag met een 25×25 fotoalbum

Ontdek de charme van het 25×25 fotoalbum, een groot formaat en vierkant boek dat ruimte biedt aan al je favoriete foto’s. Elke pagina wordt een podium voor jouw onvergetelijke momenten, vastgelegd in schitterende kleuren en details.

30×30 fotoboek maken

Ga voor groots met een 30×30 fotoboek, het ultieme vierkante album voor al je spectaculaire herinneringen. Dit is hét formaat om je meest adembenemende landschappen, familieportretten en speciale gelegenheden in volle glorie te presenteren. Laat geen detail ongezien en creëer een visueel verhaal dat iedereen zal boeien.

Vierkante fotoboekjes | Profotonet

Kies een cover voor jouw boek

Bij Profotonet bieden we een scala aan covercollecties voor jouw kubusvormige fotoalbum. Van klassiek en elegant tot fris en modern, de keuze is reuze: leder, linnen, vinyl, of suède. Liever iets heel persoonlijks? Ga dan voor een fotocover op papier, linnen of achter stijlvol plexiglas.

Maak jouw fotoboek vierkant persoonlijk

Voeg een persoonlijke touch toe met speciale opties zoals embossing of lasertekst. Met embossing drukken we letters in het materiaal voor een blijvend reliëf dat pure luxe uitstraalt. Bij onze lasertekst kun je kiezen voor een speciaal lettertype of jouw eigen design op de cover. Onze laser graveert jouw tekst of ontwerp met uiterste precisie.

Fotoboek 25x25 met lasertekst | Profotonet
Vierkant fotoboek 30x30 | Profotonet

Start direct met jouw vierkante fotoalbum

Tijd om jouw herinneringen te vereeuwigen in een prachtig fotoalbum! Met onze gebruiksvriendelijke album designer is een indrukwekkend fotoboek bij Profotonet zo gemaakt. Ontwerp het helemaal zelf of kies uit onze standaardopties.

Na het afronden van je bestelling kun je kiezen voor thuisbezorging, gratis afhalen bij Profotonet of bij een Kamera Express-winkel naar keuze. Wij zorgen voor een perfecte combinatie van garantie op topkwaliteit en snelle levering, zodat jouw fotoboek een nieuwe schat aan herinneringen wordt!