Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
Besteloverzicht

Valentijnsactie! ❤️ Verras jouw Valentijn met een persoonlijk fotocadeau. Nu met voordeel bij gebruik van de code VALENTIJN23. Bekijk hier onze actie.

Valentijnsactie! ❤️ Verras jouw Valentijn met een persoonlijk fotocadeau. Nu met voordeel bij gebruik van de code VALENTIJN23. Bekijk hier onze actie.

Terug naar FAQ overzicht

Foutmelding | Upload fotoboek staakt direct

Wanneer het uploaden direct staakt, of er wordt gemeld “Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server“ ligt dit waarschijnlijk aan de instellingen van je Firewall / virusscanner. Deze laat niet toe dat je bestanden versleuteld gaat verzenden met FTP. Het probleem wordt verholpen als je de beveiliging tijdens het uploaden laag of uitzet. Daarnaast moet alle netwerkverkeer zijn toegestaan. Mocht het een probleem zijn in de router; uploaden van de fotoboeken gaat via poort 21 en 80.