Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Terug naar FAQ overzicht

Kan ik Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums ook bij jullie bestellen?

Al onze fotoboeken staan in de software van zowel Fundy Designer als in die van Pixellu SmartAlbums. Direct vanuit Fundy Designer of Pixellu SmartAlbums bestellen is niet mogelijk. Maar je kunt de opmaak dus heel goed in deze prachtige softwarepakketten doen en via een paar simpele stappen het fotoboek in onze software toevoegen en snel bestellen.

Stap 1: Kies het juiste product en formaat en start met het ontwerpen van je fotoalbum.

Stap 2: Is hij klaar? Maak een hoge resolutie export op afdrukkwaliteit in .jpg bestanden.

Stap 3: Sla deze handig op in een map op je computer.

Stap 4: Open dan onze software, kies het gewenste product. Voeg evenveel pagina’s toe als dat je opgemaakt hebt.

Stap 5: Voeg alle kant-en-klare spreads die je hebt gemaakt in de andere software toe, kies vanuit paginastijlen de stijl ‘hele spread’ en kies met je rechtermuisknop voor ‘pas deze paginastijl toe op alle pagina’s en sleep de foto’s stuk voor stuk op de pagina. De foto schaalt dan zelf perfect over de hele spread.

Stap 5: Via het groene winkelmandje bestel je heel simpel het product en kies je desgewenst nog de juiste cover en het papier.

Stap 6: Wij gaan er direct voor je mee aan de slag.