Besteloverzicht

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Het leukste cadeau voor Vaderdag! Nu 20% korting op alle wanddecoraties met de code VADER2024. Bekijk hier alle wanddecoratie.

Terug naar FAQ overzicht

Wat moet ik doen als mijn fotoboek project niet meer staat bij ‘open bestaand project’?

Staat jouw project ineens niet meer in de lijst wanneer je kiest voor “open bestaand project”? Als je het project wel hebt opgeslagen, kan het zijn dat je in de projectnaam een leesteken heeft gebruikt zoals &. Om onverklaarbare reden leest de software dit soms ineens niet meer uit. Het project is dan nog wel terug te vinden in de map “Profotonet Album Designer Projects”. Het leesteken daar wijzigen in zowel de map als bestandsnaam zou het album weer zichtbaar moeten maken in de lijst. Plaats voor de aanpassing voor de zekerheid een kopie van de projectmap op je bureaublad. Staat het fotoboek niet als projectmap in de map “Profotonet Album Designer Projects”, dan is de blauwdruk geheel verloren gegaan. Als je niet zelf het fotoboek hebt verwijderd, dan kan het zijn dat in een werksetting de IT afdeling hiervoor verantwoordelijk is, of anders automatische schijfopruiming of een virusscanner. De extentie .prj is geen gebruikelijke, maar die zou dan als “veilig” aangeduid moeten worden om herhaling te voorkomen.