Profotonet Beoordelingen 9,4 / 10 2907 klanten
 Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen Al meer dan 40 jaar een begrip onder fotografen
Besteloverzicht

Voorjaarsactie! 🌷 Nu 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken met de code VOORJAAR𝟐𝟑. Bekijk de actie

Voorjaarsactie! 🌷 Nu 20% korting op Premium en Premium Plus fotoboeken met de code VOORJAAR𝟐𝟑. Bekijk de actie

fotoboek-voucher-babyfotoboek
foto-cover-plexiglas-detail-babyfotoboek
baby fotoboek
personaliseren-lasertekst-embossing
Stapel-Premium-fotoboeken-covers-scaled
5
fotoboek-voucher-babyfotoboek
foto-cover-plexiglas-detail-babyfotoboek
baby fotoboek
personaliseren-lasertekst-embossing
Stapel-Premium-fotoboeken-covers-scaled
5
Terug naar Themafotoboek

Baby fotoboek

vanaf: €24,00
  • Hoogste kwaliteit fotopapier
  • Exclusieve covermogelijkheden
  • Volledig vlakliggende pagina's
  • Geen barcodes of logo's
  • Luxe gewatteerde kaft
    Luxe gewatteerde kaft
  • Productietijd: 7 werkdagen

Als kersverse ouders maak je foto’s van alle bijzondere momenten van je kindje. Van de eerste keer kruipen tot aan de eerste kleine stapjes. Deze momenten wil je koesteren en voor altijd bewaren. Bundel de mooiste herinneringen met de fotoboeken van Profotonet om er jarenlang van te genieten.

hello-baby-lasertekst-babyfotoboek-premiumplus

Baby fotoboek ontwerpen  

Een baby fotoalbum is een mooie manier om de eerste foto’s van je kindje in te bewaren. Met Profotonet laat je de hoogtepunten van de eerste levensfase omtoveren tot een hoogwaardig fotoboek. Met een fotoalbum kan je op een chronologische volgorde van de eerste levensjaren al bladerend zien hoe ongelooflijk snel je baby zich heeft ontwikkeld. 

Stel jouw eerste babyalbum samen bij Profotonet. Via onze gebruiksvriendelijke online Album Designer maak je een persoonlijke creatie met talloze mogelijkheden. In een handomdraai ontwerp je jouw fotoboek helemaal naar wens. Voeg prachtige details toe, zoals de naam en geboortedatum van je baby op de voorkant van het album. Dit kan door middel van embossing met of zonder folie of ga voor een persoonlijk ontwerp met lasertekst.  

Het mooiste resultaat en kwaliteit  

Onze fotoalbums zijn verkozen tot de beste kwaliteit fotoboeken van 2020. Ten opzichte van andere deelnemers scoort Profotonet het hoogste op verschillende aspecten zoals de kleuren en scherpte van foto’s en de kaft, afwerking van het boek en de levertijd.

Al onze fotoboeken hebben standaard een lay-flat design voor het mooiste resultaat. Hierbij is de vouwlijn bijna niet zichtbaar, waardoor de foto’s niet onderbroken worden of gedeeltelijk wegvallen door de bolling. Op deze manier komen de foto’s beter tot hun recht. Daarbij leveren wij fotopapier dat jarenlang kleurecht blijft. Het professioneel Fujifilm fotopapier brengt de foto’s tot leven door de scherpte en het brede kleurbereik.

Vlakliggend-premium-fotoboek
Premium fotoboek Hét fotoboek om je mooiste herinneringen te bewaren

Gepersonaliseerd baby fotoboek

Het personaliseren van jouw fotoboek begint bij het kiezen van het type fotoboek. Bij Profotonet heb je de keuze uit meerdere fotoboeken zoals het Premium en Premium Plus fotoboek. Het Premium Plus fotoboek is een upgrade van een Premium fotoboek. Zo heeft de Plus o.a. standaard verdikte pagina’s, foam in de cover en heb je keus uit exclusieve covermaterialen.

De cover van het babyboek kan je ook helemaal naar wens samenstellen. Zoek je een echte eyecatcher? Kies dan voor een plexiglas cover met jouw favoriete babyfoto. Het plexiglas geeft de foto extra diepte en een luxe uitstraling. Met details zoals de naam en geboortedatum van jouw kindje, maak je het baby fotoboek helemaal af. Dit kan met embossing of een lasertekst. Overigens zetten we nooit barcodes of logo’s op of in het album. Bekijk hier alle covermogelijkheden voor het Premium fotoboek en Premium Plus fotoboek.

fotoboek-voucher-babyfotoboek

Covercollecties

Custom baby fotoalbum bewaarbox

Je wilt het liefst je baby fotoalbum zo veilig mogelijk bewaren. Daarom hoort er bij een prachtig fotoboek ook een fotoboek bewaarbox. Geniet nog jaren van de mooiste herinneringen uit je fotoboek met een gepersonaliseerde bewaarbox. Kies voor een bewaarbox van exact hetzelfde materiaal of juist voor een andere kleur voor meer contrast. De custom bewaarbox wordt standaard geleverd met een zwarte doos en netjes afgewerkt met een dubbel lint.

baby-fotoboek-fotoalbum-bewaarbox (1)
Babyfotoboek-plexiglas

Aan de slag met jouw baby fotoalbum  

Klaar om een gepersonaliseerd fotoboek met jouw dierbare herinneringen samen te stellen? Via de browser of onze gebruiksvriendelijke gratis software stel je je fotoboek helemaal naar wens samen. Upload je mooiste babyfoto’s en begin met vormgeven. Gebruik de standaard lay-outs of ga voor het snelle Smart Design. Je kan het album ook per pagina helemaal naar eigen smaak vormgeven en persoonlijke details toevoegen. Stel vandaag nog je baby fotoalbum samen en ontvang ‘m razendsnel in huis. 

Cadeautip! Een echte aanrader is om een baby fotoalbum cadeau te geven aan familieleden. Opa’s, oma’s, ooms en tantes kunnen zo ook alle mooie momenten bewonderen en aan de rest van de wereld laten zien hoe trots ze zijn. 

✔️ Gepersonaliseerd baby fotoalbum 
✔️ Hoogwaardig babyalbum al vanaf €24,-