Order overview

€ 20,- korting op jouw bestelling

Gefeliciteerd met je Kamera Express aankoop en je Profotonet voucher. Op deze pagina lees je hoe je de voucher in kunt wisselen en welke voorwaarden er van toepassing zijn.

Veel plezier met je voucher! 

 

giftbox

Profotonet

Misschien ben je al bekend met Profotonet, misschien nog niet. Profotonet is de beste fotoservice van de Benelux. Als je het beste voor jouw beelden wilt, moet je bij ons zijn. Wij leveren de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie. Hierbij maken we alleen maar gebruik van de beste materialen, waaronder het Fujifilm Digital Professional DP II fotopapier. Dit is het beste professionele fotopapier dat je kunt krijgen.

Hoe besteed je je voucher?

In jouw giftbox zit een voucher ter waarde van € 20,-. De € 20,- korting ontvang je bij besteding vanaf € 60,-, exclusief verzendkosten. Om de code te verzilveren, moet je de volgende stappen doorlopen. Omdat wij werken met twee verschillende systemen, dien je fotoboeken en foto’s/wanddecoratie apart van elkaar te bestellen.

Wil je zowel fotoboeken als wanddecoratie/fotoafdrukken bestellen? Dat kan, maar dan moet je in beide systemen voor minimaal € 60,- bestellen en dan krijg je ook in beide systemen € 20,- korting.

 

Fotoboeken
 1. Ontwerp een fotoboek in onze software (online of via de desktop software)
 2. Vul in het online bestelformulier in de laatste stap bij Betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hiervoor het veld ‘kortingscode’ om de code in te vullen (dus niet het veld ‘giftcard’)
 3. Bestel je fotoboek
Fotoafdrukken en wanddecoratie
 1. Plaats je producten in je winkelwagen
 2. Kies bij de betaalwijze voor ‘cadeaubon inwisselen’. Vul daar in het veld “kortingscode” de code in en druk op inleveren om hem te activeren. De korting wordt nu toegepast, dit is ook te zien in het overzicht bij stap 4
 3. Bestel je producten
giftbox

Actievoorwaarden Profotonet Voucher

 • Met deze voucher ontvang je 20 euro korting bij een minimale besteding van 60 euro exclusief verzendkosten.
 • De voucher kun je besteden aan alle producten die Profotonet aanbiedt, zoals wanddecoratie, fotoafdrukken of fotoboeken.
 • Je ontvangt de korting door de code te gebruiken die je op jouw voucher vindt.
 • Het is niet mogelijk om een fotoboek bestelling te combineren met een fotoafdrukken/wanddecoratie bestelling omdat dit via twee systemen verloopt. Wil je beide producten bestellen met korting? Dan dien je twee bestellingen te plaatsen en bij beide bestellingen de kortingscode in te vullen.
 • De korting is eenmalig te gebruiken voor wanddecoratie en eenmalig te gebruiken voor fotoboeken
 • De code is geldig tot en met 31 maart 2021.
 • De code is niet inwisselbaar voor geld
 • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, codes of aanbiedingen
 • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen